Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość griblasiek

co to oznacza , a jak chłopak nie pozwala mi

Polecane posty

Gość griblasiek

ani sie malowac, ani chodzic w obcasach i zle patrzy ze lubie dekoldy.. a koleznkom co maja make up słodzic potrafi????????

Gość To znaczy że jest
chorobliwie zazdrosny, a nie proponowal ci przypadkiem zakrycia całego ciała? :classic_cool:

Gość griblasiek
wsieklam sie wczoraj ze podobala mu sie laska z tapeta przesadzona nawet troche , dzis mnie przeprosil, bo sie przestalam odzywc a co radzicie? da sie z takim zyc?

Gość jak lubisz
aby być niewolnikiem i nie mieć własnego zdania, to czemu nie? Poproś, żeby przywiązał cię do kaloryfera i nie wypuszczał z domu, bo a nóż spojrzysz na kogoś, albo co nie daj Panie Boże ktoś do ciebie na ulicy się uśmiechnie. Jedyne wyjście, niech wynajmie dla ciebie bezludną wyspę

Da sie, pod warunkiem że nie pozwolisz mu się zmienić i decydować o sobie. :)

tylko mi nie mów, że Ty przystajesz na te jego fanaberie??? zazdrość to naturalna rzecz i faktycznie czasem jest tak, że coś robimy i same wiemy, że troszkę przeginamy. mamy świadomość, że ta zazdrość z czegoś wynika, ale głupia zazdrośc to całkiem co innego - jak mu pozwolisz sobą rządzić teraz w tak durny sposób, to potem juz tego nie odkręcisz

Gość Rypanna
Zaborczy,masz prawo decydować o swoim wyglądzie.Z czasem taki typ może przerodzić się w prawdziwego tyrana.

Gość griblasiek
czsami tez sie obrazam ze za dlugo gadam z koleznka na jakims party no ja sie zawsze potem obrazam i mnie przeprasza on nastepnego dnia

kurwa - mam takich dwóch kolegów... dosłownie mentalne Arabusy - nachętniej by swoje laski zakutali w burke i puszczali tylko do pracy i z poworotem

Gość griblasiek
ale przeprasza zawsze i mowi ze czasem szybciej mowi niz mysli

Gość a ja wlasnie jem jougurt
i powiem ci tyle-OLEJ GO!!!!!!!!!!!! koles ci nie ufs i tylko kontroluje,za kilka lat/miesicy bedziesz baaaardzo zalwoac ze z nim jestes. wiem z wlasnego doswiadczenia....

Gość niamej
jak ci odpowiada takie cos, ze on o kazda osobe trzecia ma pretensje , naewt o laski???? no chyab ze jestes biseksualna... zastanow sie nad takim typem, a ile go znasz??

Gość griblasiek
jestesmy z soba 14mcy

Gość griblasiek
Polak, ja mam 24, on 22

nie ma chyba nic gorszeg niż to, że facet nie pozwala kobiecie "być ładną" i "czuć się łądną" - tragedia :O

Gość griblasiek
chodzi gl o ten make up, mowi ze mi lepiej bez a ja zawsze sobie troche robilam no i sie zlosci jak za dlugo gadam z koleznkami czasem, albo na imrezezie nie jestem caly czas przy nim. a mowi mi ze jak mnie nie bylo to sie np, zle czul, ze sie martwil

jeden z moich znajomych jest koło 30... jego babka najpierw durna cieszyła sie, że on ją tak kocha i dlatego taki zazdrosny :D:D a teraz - robi jej jazdy jak z odkrytymi ramionami na balkon wyjdzie, bo striptiz robi dla sąsiadów i na pewno cycki temu lujowi obok chce pokazać... oczywiscie chodzi tylko w jakichś balerinach, bo obcasz to sie na podryw zaklada (slowa tego gościa) - tak wiec do 30 Twoj facet wyewoluuje pewnie do podobnego poziomu

Gość Po jego zachowaniu mozna
wnioskować, że facet ma jakieś kompleksy i niskie poczucie własnej wartości.:o

"chodzi gl o ten make up, mowi ze mi lepiej bez a ja zawsze sobie troche robilam no i sie zlosci jak za dlugo gadam z koleznkami czasem, albo na imrezezie nie jestem caly czas przy nim. a mowi mi ze jak mnie nie bylo to sie" dosłownie jakbym słyszał Leszka kilka lat temu... Identyczne argumenty - ze mu sie babka bardziej podoba naturealnie i ze nie lubi wyuzdanych (czyli wszystkich niemoherowych) ubran... wczesniej byl lagodniejszy, a teraz jest juz eskalacja

Gość griblasiek
to moze mu pomoc jakos z podniesieniem ego sie da???

o tak - pomagaj mu :D:D:D mysle, że powinnaś odstawić kosmetyki - szare mydełko i po problemie... kolezanki tez nie są Ci nezbędne....

a najzabawiniejsze jest to, że Ci którzy u swojej kobiety nie lubią makijażu, kokieteryjnych ubrań i w ogóle tego, że rzuca się innym w oczy, sami ogladają się za zadbanymi babkami z gustowny makijażem i w fajnych ciuszkach ;)

Gość wlasnie jem
sobie sernik i sie poplulam z wrazenia

"sami ogladają się za zadbanymi babkam" bo żona, czy partnerka ma byc jego i inni nawet popatrzec nie maja prawa... ale w odwrotną strone to juz nie działa :P

Gość griblasiek
a on mi mowi ze jak mu zwrocilam uwage ze inne laski z makijazem mu sie podobaja to powiedzial ze to ja jestem zazdrosna, a mnie o niego chodzilo ze mnie sie nie pozwala malowac

Gość griblasiek
up