Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze gorsza

zazdroszcze kolezance z pracy

Polecane posty

Gość zawsze gorsza
zawsze myslalam ze ona jest ok ale sie co do niej pomylilam wiem ze nie powinnam nikomu ufac ale jej ufalam jak nikomu innemu nie powinnam sie byla obrazac o to ze na mnie krzyczy no ale gdyby to byl jakis konkretny powod a nie o byle co

Gość a ja zazdroszcze tobie
jestes niezwykle wrazliwa ja taka byc nie umiem moze dla tego kazdy toba pomiata gada o tobie tak jak mu sie podoba pewnie masz przesrane ale ty sie nie zmieniaj owszem bron sie ale badz twarda bo na ciebie tez sie beda zalic tak jak ty na kolezanke

Gość MALA CIZIA
hmmm bede wyrozumiala porozmawiaj z nia ja wiem co to znaczy przyjazn kiedy sie kogos bardzo lubi szanuje chcialoby sie byc ta osoba chociaz sie z n ia tylko rozmawia i fajnie uczyc sie od bniej ja wiem co to jest bo tez mam taka kolezanke jest super kiedy zaczelysmy ze soba pracowac ona mnie wszystkiego uczyla i wiele osiagam dzieki niej tylko ze ostatnio wydaje miu sie ze ona mnie za to nie lubi ze zazdrosc ja oslepila chcialabyc lepsza a tu ja jestem coraz blizej jej osiagniec jednak ona sie myli aj nigdy nie bede taka jak ona moze byc tego pewna bo ona ma naprawde wprawe i jest zawzieta nie to co ja

Gość zawsze gorsza
ja ją naprawde bardzo szanuje maw sobie wiele zalet ale tez wady ktorych nie rozumiem dlaczego zazdrosci mi przeciez to ja zazdroszcze jej i wiem ze nigdy taka nie bede nigdy nie bede przyznaje ze bardzo bym chciala ale to niemozliwe

Gość EWELINA LINIA PLASKA
BEDZIESZ LEPSZA!!!!!!!!

Gość EWELINA LINIA PLASKA
RAZ WIDAC ZE JESTES LOJALNA A SKORO ONA TAKA NIE JEST TO CI MOWIE BEDZIESZ LEPSZA SPOJRZ W LUSTRO TY SIE DAJESZ JEKIEJS BABIE CO CI ZAZDROSCI? DAJ SPOKOJ TO TYLKO ONA A JAK SZEF CIE TAK KRYTYKUJE TO SIE ZWOLNIJ NIE POZWALAJ SOBA POMIATAC

Gość zawsze gorsza
nie poozwole zeby ona mnie obrazala

Gość ALE TY JA MOZESZ OBRAZAC
nie win jej za to ma problemy emocjonalne niektorzy ludzie maja nerwy przyjzyj sie sobie nie wierze ze nie nakrzyczalas na kogos bez powodu a potem tego nie zalowalas i nie przeprosilas ze wstydu

Gość kaja paschalskaaaa
postaw sie ja bym ich wszystkich ustawila