Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggoossiiaa

kto nie moze juz patrzec na kwasniewska w lekcji stylu

Polecane posty

Gość ggoossiiaa

Gość klawo jest
Pani Bożena z Ostródy pisze: "Parę dni temu kupiłam sobie śliczne zielone botki. Niestety nie pasują one do czerwonej torebki, an do jutrzejszego wesela bratowej nie zdążę już kupić nowych. Czy istnieje jakiś sposób na połączenie tych dwóch części garderoby?" Ależ oczywiście droga pani bożeno! Tak naprawde wszystko zależy od pani samopoczucia. Najlepiej, jeśli na weselu usiądzie pani koło stryja, u szczytu stołu. Piękno tkwi w pani.

Gość klawo jest
"Bawiąc ostatnio w Mediolanie, nabyłam parę ślicznych szafirowych sandałów. Niestety jednak obawiam się, iż będą się on gryzły z moimi brązowymi oczami. Czym mogę przełamać szafir by dobrze komponował się z moją karnacją?" Pani Haniu. Istotnie połączenie tych barw może nie być szczęsliwe. Osobiście sugerowałabym pastelową chustę, która złagodzi intensywny kolor obuwia. I proszę nie mówić "gryź się". Damie z klasą to nie przystoi (intonacja i uśmiech)

Gość freskifreski
ja tez

Gość a ja moge ...
:-D wbrew pozorom p. Kwasniewska daje dużo dobrych rad dla dziewczyn w różnym wieku, a ja cenie dobre rady ... Jeżeli komus program nie odpowiada to co stoi na przeszkodzie, żeby przejść na inny program ?

Gość Kto nie chce ...
nie musi oglądać :) Ja oglądam program z p. Kwaśniewską, chociaz przynaję się, że nie non stop. moim zdaniem jest prowadzony ten program troche za sztywno, brtakuje mu luzu ..., ale widocznie wiek robi swoje. P. Kwaśniewska jest osoba, komunikatywna, miła i sympatyczną, udziela szereg cennych porad, dobry program i TVP wprowadza podobne programy, widocznie jest takie zapotrzebowanie ... Jak wiemy dobre rady zawsze są w cenie Oby więcej bylo takich programów jak "Lekcja Stylu"

Gość no kwasna
z ym swoim sposobem mowienia jest tragiczna, ciezko sie jej slucha.

Gość ta baba jest taka sztuczna
nie ma klasy wrodzonej a taką udawaną, jak moja sąsiadka, która dorobiła się na handlu butami na bazarze.:D taka udawana hrabina z kijem w pupie. i ta jej dziwna maniera językowa. tak jakoś cedzi przez tę zęby. bleeee...