Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez okresu

brak okresu a rutinoscorbin...

Polecane posty

Gość bez okresu

Czesc, ma pytanie czy rutinoscorbin 3X3 przez 6 tyg. moze wpłynąc na opoznienie okresu? Do tej pory miała bardzo regularne okresy a teraz jestem 3 dzien po terminie i zastanawiam sie czy to ciaza czy działanie rutinoscorbinu...jak ktos wie to prosze niech odpisze...

Gość karla2
wiecie co??niewiedza i brak chęci żeby to zmienić czasami mnie poraża...Rutinoscorbin to nic innego jak witamina C w zwiekszonej dawce i rutyna. Takie cos nie może opóxnic okresu. Zastanów sie głębij czy to jednak może jakaś mała choroba (bo inaczej po co brac rutinoscorcin) mogła opóźniź okres??

Gość karla 2 to pajaqc
karla 2!!! ty masz niewiedze!! wiesz co to jest rutyna? widac nie wiesz to poczytaj! rutinoscorbin moze opuzniac okres

Owszem, rutyna brana zwłaszcza w większych ilościach może przesunąć miesiączkę. Uszczelnia naczynia krwionośne, tak dla wyjaśnienia.

Rutinoscorbin z pewnością brałaś przy przeziębieniu lub innej chorobie...A choroba może opóźnić miesiączkę...Bez paniki,dwa dni to nie szok :D

Gość fgjdkgjdkg
zabawne

Gość gość
no ja kiedys bralam duzo i faktycznie okres mi sie wtedy spoznil, a bedac u gina na usg nic nie wykazalo, myslalam ze to jakas torbiel, bo zdarzylo mi sie ja miec, a tu nic, wszystko w porzadku a okresu brak