Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniawg

czemu jestem zazdrosna?

Polecane posty

Gość aniawg

Chodzi o kolege z pracy Na ogół dobrze zyjemy ufamy sobie zwierzamy sie itp i chyba za bardzo do tego przywykłam bo jak tylko zagada z kimś nnym czy zatrzyma sie w innym pokoju to szlag mnie trafia od razu jestem zła stroję fochy a on nie jarzy o co mi chodzi Albo próbuje to ukryć a jak dziś mi sie nie udało i zapytał czemu jestem smutna to zmyśliłam ze problemy w domu Jestem jakaś zaborcza Chcę sie tego pozbyć bo tylko mnie to męczy ale jak?

Gość Alidhia
a moze czujesz do niego coś?

Gość aniawg
może tak ale to tylko takie przyjacielskie uczucie Wiem że nigdy ze sobą nie będziemy )różnica wieku i ja mam partnera)

Gość VVVVV
nie ma przyjacielskiego ucuzcia. wkrecilas sie i tyle

Gość Yojo
podobnie miałam, wiesz, to nazywa się miłość. Tak sie oszukiwałam jak Ty, nie miałam odwagi powiedziec co czuję, on poszukał sobie inną, a mnie 3 rok męczy, to.

Dlatego ze po prostu jest dla ciebie wazna osoba,skoro zwierzacie sie sobie,wiecie duzo na swoj temat to o czyms swiadczy....Przyjazn jest bardzo wazna i trudno znalezc przyjaciela,dlatego jesli on z kims gada itd.ty podswiadomie czujesz sie zdradzana....czujesz ze mozesz go stracic w pewien sposob i stad ta zazdrosc.......

Gość Yojo
19:28 aniawg kochana, to co piszesz to nie ma nic do rzeczy, a co to wiek.

Gość aniawg
Yojo---->ja mu w życiu tego nie powiem bo musiałoby to żałośnie wyglądać bo przeciez zdaje sobie sprawę że nie jest on moją własnością żebym m,u pozwalała lub nie z kimś porozmawiać On do niedawna miał dziewczynę i nic mi to nie przeszkadzało Znałam ją tylko z jego opowiadań bo mieszkała w innym miescie i jak o niej rozmawialiśmy to byłam wtręcz zadowolona ze ma takie zaufanie do mnie że nawet o seksie mówimy. Zmija----->jest dokładnie tak jak piszesz Sama bym lepiej tego nie ujęła Tylko ja chciałabym to zmienić bo sama siebie męcze takim zachowaniem a i on na pewno wolałby mieć we mnie przyjaciółkę zadowoloną z humorem taką jaką mnie poznał a nie co najmniej raz dziennie łapiąca focha bo widziałam że np wychodzi z kadr...

Gość aniawg
doradźcie coś jeszcze