Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jego oczy juz nie widzialyMnie

faceci! jaki typ kobiety was totalnie oczarowuje?

Polecane posty

Gość el chiqo
po co mi inteligencja u kobiety służacej do dymania? :o

Gość Zającu wygibasie
Dobre pytanie, tobie jest pewnie nieprzydatna:)

Gość el chiqo
w seksie inteligencja kobiety jest całkowcie nieistotna 🖐️

Gość Zającu wygibasie
No to ze mnie jest cudak:) Bo jestem platynką, nie lubie lodów, a teperament aż mnie rozsadza:) (bynajmniej nie penis wuja Zdzisia od tyłu:D )

Gość Zającu wygibasie
Jestem opanowana jak Dalaj Lama:) Albo Kazimierz Marcinkiewicz:D

a nie lepiej znalezc sobie inteligentna ktora lubie sie ''dymac'' czy moze madra kobieta cie przeraza..''bo i o czym z nia bym mial rozmawiac ''.???? :p

Gość Zającu wygibasie
Rozssadzaja mnie zawsze członki męskiej części mojej rodziny :)

Gość Zającu wygibasie
Męzczyźni są żenująco prości w obsłudze... Ja nie potrafiłabym przespać się z idiotą. Inteligencja u partnera jest mi potrzebna do tego, zeby nastepnego dnia móc spojrzec w lustro:)

Gość el chiqo
kaziola, ale ja nie mówie o szukaniu. Ja mówie ze do dymania inteligencja nie jest potrzebna :)

Gość Zającu wygibasie
Powyżej zdementowałam już tę plotkę:D

Gość Zając Wygibas
Kobieta powinna byc uległa,blondynki do tego sie nadają.:D

Gość el chiqo
bo my oddzielamy seks od codziennego egzystowania. dlatego zdrada faceta ma wymiar niepomiernie mniejszy niz zdrada kobiety. dla mezczyzny zdrada to tylko mechaniczne spuszczenie z kręgosłupa, kobieta angazuje sie calą sobą :o

Gość el chiqo
jedna chwała ;)

Gość Zającu wygibasie
Uległe kobiety są dla mężczyzn, którzy w ten sposób pozbywają się kompleksów:) Mają posłuch i szacunek, którego nie znalezli gdzies indziej. Prawdziwy facet potrafi okiełznać największą hexę:)

Gość el chiqo
>> Uległe kobiety są dla mężczyzn, którzy w ten sposób pozbywają się kompleksów jesli udowodnisz tą teorię, to pewnie zostaniesz zgłoszona do PAN jako objawienie roku :o

Gość el chiqo
> czyli wedlug ciebei faceci moga zdradzac bo sie nie angażują a kobiety nie... tak? Nie twierdze, ze mogą.Nie mogą. Twierdze, ze inne jest podejscie do spraw zdrady, a to podejscie kobiet jest duzo bardziej naganne niz facetów. Gosciu spuszcza sie, zakłada spodnie i wraca do żony. Przeleciana przez kochanka dziewczyna rozpamiętuje o tym, o nim, angażuje w to emocje, kosztem swojego partnera to sie oczywiscie odbywa:o

zgodze sie z toba ze wiekszosc kobiet bog wie co sobei wyobraza po 2 spotkanaich ..i ze sie bardziej angazuja niz mezczyzni..ale nie uwazam za normalne jzeli moj facet by sobie chodzil na ku***bo to traktuje jak cos oczywistego i nie majacego znaczenia w zwiazku.

Gość el chiqo
nie oczywistego. Z punktu widzenia niezaleznego obserwatora niezaleznego, zdecydowanie bardziejnaganna jest zdrada kobiety. tyle. ja nie popieram zdrady generalnie, brzydze się nią

Gość Zającu wygibasie
Takie mam zdanie i już:) Zauważyłam prawidłowość, że im więcej facet wkłada wysiłku w to, żeby urosnąć, chodzi na siłownie i się szprycuje, tym niższej dziewczyny sobie szuka. Ok, to nie dotyczy normalnych i zrównoważonych:) Ale tych, którzy dla bycia duzym sa w stanie nawet dobrac sobie odpowiednio kontrastujaca laske. Tak samo z moimi kolegami z pracy i ze studiów: im mniej posłuch ktos ma w grupie, im wiekszym jest mitomanem, tym bardziej "ułożoną" ma dziewczyne. To zadna reguła, ale pewna tendencja pewnego typu facetów:) Ja mam duży temperament, a mój facet nawet jak na mężczyzne ogromny. Sam stwierdził, że cos takiego obserwuje wsród kumpli, ale on jest na tyle pewny siebie i tego jakiej jest płci, ze nie musi tez tak robic. Ot co.

Gość Zającu wygibasie
Ogólnie obserwuje ze faceci wykształceni, pewni tego kim są częściej szukają wymagających intelektualnie lasek, niz ci zakompleksieni:) Choćby taki przykład, często cos takiego widze: niski brzydal, ale z olbrzymim dystansem i poczuciem humoru, z wyzsza od niego super dziewczyna. Facet musi znac swoja wartość, zeby nie bac sie konfrontacji z silną i samodzielna kobieta:)

Gość zdradzę wam tajemnice
wszechświata... WSZYSCY LUDZIE SĄ RÓŻNI i takie "schematy" - jaka kobieta dla każdego faceta itd - możecie sobie wiecie gdzie wsadzić

Gość Zającu wygibasie
Z ociąganiem, ale popieram:)