Saraaa84 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 Za 3 miesiace mam wesele, na ktorym bede swiadkiem. I wszystko byloby cacy gdyby nie to ze tego samego dnia dostane okres. To jest pewne , poniewaz biore talbetki anty i wszystko w moim organizmie \'dziala jak w zegarku\'. Zastanawiam sie nad przesunieciem okresu albo poprzez nierobienie 7dniowej przerwy albo poprzez niezazycie 4 ostatnich talb z blistra to przyspieszy okres. Jednak mam duzo watpliwosci czy to nie rozreguluje mojego organizmu itd. Czy mozecie mi Kobietki poradzic jak to jest z tym przesuwaniem, czy warto i jak potem zachowuje sie organizm? Wiem ze kazdy reaguje inaczej ale moze jakies rady? sugestie? Bede wdzieczna. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saraaa84 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 up up :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrol Napisano Kwiecień 4, 2008 Ja kiedyś miałam taką sytuację, że zamówiłam wakacje dużo wcześniej a potem się okazało że wypadnie mi okres dzień przed wyjazdem, więc żeby nie ryzykować nie robiłam przerwy w braniu tabletek tylko zaczęłam od razu nowe opakowanie. I wszystko było ok. Nie miałam okresu, nic mi nie dolegało i normalnie po zakończeniu tego drugiego opakowania zrobiłam przerwę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saraaa84 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 Czyli dwa blistry bez przerwy tak? a potem normalnie okres... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepiej właśnie zrobisz nie Napisano Kwiecień 4, 2008 przerywając brana tabletek. Jedno opakowanie po drugi, bez robienia przerwy, a potem już normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saraaa84 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 Ok, dziekuje za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bestianawolnosci 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 Cześć dziewczyny. Chciałam zasięgnąć waszej rady na pewien temat. Otóż stosuje plastry Evra już od dwóch lat. Ostatnio nie zrobiłam przerwy między opakowaniami a z pewnych względów musiałam przykleić pierwszy plaster z drugiego opakowania dzień wcześniej tzn. zawsze naklejam we wtorek a teraz nakleiłam w poniedziałek. Drugi plasterek również byłam zmuszona przykleić w poniedziałek. Nie chciałabym jednak zmieniać swojego Dnia Zmiany Plastra z wtorku na poniedziałek. Co mam teraz zrobić? Po prostu przykleić trzeci plasterek we wtorek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach