Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

behind.the.curtain

Kariera??a moze jednak dom.

Polecane posty

Czy naprawde wszystkie kobiety chca robic kariere?? dlaczego jest tak wiele zwiazkow na kocia lape?? ja sobie mysle ze milo by bylo miec meza i zajmowac sie domkiem, oczywiscie gdyby on mial dobra prace i nie musialabym pracowac.

co do finansow- aby tylko nie natrafic na skąpca ;) coz facet zarabia na dom, a kobieta sie nim zajmuje- domem znaczy sie (chociaz facetem tez :P) to nie jest zly podzial zreszta gdybym zarabiala to i tak nie dzielilabym pieniedzy na moje i jego. wolalabym zeby mezus zaplacil za bluzeczke dla mnie :)

A ten dobrze zarabiający mąż za chwilę znudzi się kurą domową i poszuka jakiejś laski o pokolenie młodszej, za to umiejącej się obrócić między ludźmi. No i umalowanej, w krótkiej spódniczce... Nawet jak zostaną ci alimenty (a pamiętaj, że tu nie Ameryka), na leniwe żony rzadko przyznają , to stary model trudno znajduje następnego frajera

A ten dobrze zarabiający mąż za chwilę znudzi się kurą domową i poszuka jakiejś laski o pokolenie młodszej, za to umiejącej się obrócić między ludźmi. No i umalowanej, w krótkiej spódniczce... Nawet jak zostaną ci alimenty (a pamiętaj, że tu nie Ameryka), na leniwe żony rzadko przyznają , to stary model trudno znajduje następnego frajera

Gość upupupjp

Gość upupupjp

Gość idz na forum ciaza porod
tam wszystkie siedza w chalupie, zreszta jaka one kariere moga robic? na porodowce chyba...

Gość mamusia kubisia ...
idz na forum....z takimi poglądami na Twoim miejscu strzeliłabym sobie w łeb!!! jesteś idiotą/idiotką!tylko ktoś ograniczony może wygłaszac takie poglądy. Kobieta która rodzi dziecko dokonuje cudu, a to że jest matką nie zamyka jej drzwi do kariey

Gość cccccc
A jak ten dobrze zarabający mąż znajdzie sobie młodszy model to co zrobicie żony utrzymanki in spe? Powiem wam co: będziecie czepiać zdradzającego fagasa jak pijany płota, "walczyć", upokarzać się, szantażować dziećmi itd. No bo inczej trzeba będzie zapomnieć o wygodnym życiu i iść do pracy, tylko jakiej, bez doświadczenia i z dziurą w życiorysie.

Gość fkfkkkffkfk
"Kobieta która rodzi dziecko dokonuje cudu" No patrz, to każda dupa dokonuje cudów.

Gość fkfkkkffkfk
No coż szczytek kariery dla niektórych mamuś jest złapać chłopa, dać się zapłodnić, najlepiej kilka razy - to już się już ustawioną w życiu. Dzieci przecież tenże chłop tak łatwo nie zostawi.

Gość mamusia kubisia ...
brak mi słów na Waszą ewidentną głupotę. Czy każda kobieta, która rodzi dziecko siedzi potem w domu, nie pracuje i jak rzep czepia sie męża? Wasze pole widzenia jest naprawdę bardzo subiektywne i ograniczone

Gość fkfkkkffkfk
Mamuśku, chyba ci się popieprzyło, na jakim topiku jesteś. Cytuje: "ja sobie mysle ze milo by bylo miec meza i zajmowac sie domkiem, oczywiscie gdyby on mial dobra prace i nie musialabym pracowac" Oto jak siedzienie w domu i zmienianie pieluch wyjaławia mózg.

Gość mamusia kubisia ...
fkfkfkf jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to milcz...moja aluzja dotyczyła uwagi osoby idź na forum ciąża poród, kóra zrobiła przytyk do kobiet rodzących dzieci ogólnie a nie do tych które tylko siedzą w domu, bo to że ktoś się udziela w takich tematach nie oznacza od razu, że siedzi tylko w domu zdany na łaskę męża...

Gość mamusia kubisia ...
w domu nie siedzę i pieluch nie zmieniam a o mój mózg sie nie martw, zwróć lepiej uwagę na własne ograniczone horyzonty

Gość dzieci to skarb
i dla nich warto sie troszke poswiecic TROSZKE! Zrezygnowalam z pracy, zajmuje sie domem i dziecmi. To ogromne wyzwanie! W zyciu mozna znalezc czas na wszystko. Z przyjemnoscia wroce do pracy jak uznamy z mezem to za stosowne. Moge sobie pozwolic na robote, za ktora nikt nie placi. Sprobujcie karierowiczki znad biurka przejsc nad lozeczko. Z bezradnosci mozna oszalec. Za wielki komfort uznaje robienie tego na co ma sie ochote.

Gość klinem go...
powiem z doświadczenia a siedzę w domu od 20 lat , mąż robi karierę a ja po nim sprzątam, mamy dzieci więc po nich też sprzątam "no bo co masz do roboty " kobieta która zapomina o swoich ambicjach zawodowych skazana jast na zagładę zawodową i życiową, sama do siebie traci szacunek więc jak mają szanować ją inni ?????????????????? Jeżeli macie taką możliwośc i po urodzeniu dziecka możecie wrócić do pracy zróbcie to, będzie ciężko ale warto... pozdrawiam