JudkaII 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 WITAM chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z was stosowala te tabletki antykoncepcyjne i prosze o opinie oraz czy wystapily w waszym wypadku skutki uboczne dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eliza... 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 Moja koleżanka je bierze już chyba ze 3 lata i twierdzi że nie ma żadnych skutków ubocznych ale co ją widzę to jest coraz grubsza więc nie wiem jak to jest naprawdę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JudkaII 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 ktos jeszcze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja stosuję Napisano Kwiecień 4, 2008 Od paru miesięcy je łykam i dla mnie rewelacja. Schudłam, mam ładniejsze włosy i cerę :) Libido w górę. Minusy: może trochę gorsze samopoczucie psychiczne (ale to moze bardziej wynikać z tego, że zbiera mi sie trochę problemów) i lekkie mdłości na początku każdego opakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mixik Napisano Kwiecień 4, 2008 Tez bylam bardzo zadowolona teraz biore inne:D ale po harmonecie zero skutkow ubocznych i 100% skutecznosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 mixik, czemu więc zmieniłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mixik Napisano Kwiecień 4, 2008 hmm... tamte bralam juz jakis czas temu.... i mialam jakas 3letnia przerwe teraz znow zaczelam... i ginekolog polecil mi novynette jest idealny dla poczatkujacych ze tak powiem... ma mala dawke hormonow i nie powinien wplywac na wage :) i sie skusilam narazie jestem po 1 opakowaniu... i tez czuje sie db chociaz lekkie bole brzucha mam ale do wytrzymania :DD jesli po 3 miesiacach sien ie przyzwyczaje do byc moze znow powroce do harmonetu bo naprawde db go wspominam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Kwiecień 5, 2008 ale harmonet ma mniej hormonów niż novynette... ;) powiedziałabym nawet, że harmonet (=logest) ma najmniej hormonów z dostępnych w polsce :) a z wpływaniem na wagę to kwestia osobista... ja np. biorę od roku novynette i odkłada mi się z 2kg wody co miesiąc, które tracę w trakcie przerwy. jestem uczulona na lekarzy, którzy przejawiają syndromy opłacania przez koncerny ;) mam nadzieję, że ty na takiego nie trafiłaś. a w ciągu 3 lat produkcja hormonów może się zmienić, czyli powrót do harmonetu nie musi być niestety tak radosny, jak wspominasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhgfghj Napisano Kwiecień 5, 2008 mnie bolała wątroba na początku uzywania, i żołądek czułam że ta chemia mnie zjada od środka, niemialam na nic ochoty, apatyczna bylam a libido koszmar, muj mąż był dla mnie całkiem obojętny zaprzestałam brac po 6 mcach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Kwiecień 5, 2008 Judka, tu był temat poświęcony najbardziej typowym kwestiom związanym z braniem Harmonetu, bardzo, bardzo długi. Znajdź go, będziesz miała spory materiał porównawczy :). Najczęściej dziewczyny skarżą się na spadek libido, poza tym jest generalnie dobrze tolerowany. Ale jak tolerujesz go Ty - dowiesz się po zażyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violette 0 Napisano Kwiecień 5, 2008 2 cykle i nigdy więcej tego świństwa! 10 kilo w górę po półtorej miesiąca... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siskka Napisano Kwiecień 8, 2008 ja biore rok i strasznie płacze od tego czasu o byle co a tak na ogoł to super ,pomijajac płacz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia8 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 a ja sie przez nie roztyłam, ciagle chce mi sie jesc ;/ a tak poza tym to wszystko ok i cera mi sie poprawiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach