Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztrzepana dama

On jest stanowczo za niski...

Polecane posty

Gość roztrzepana dama

Zarywa do mnie fajny facet, mily, dowcipny, przystojny, ale niestety nizszy ode mnie. To dla mnie spory problem,zawsze wolalam wyzszych, takich przy których moglabym nosic szpilki, a nie jestem za wysoka, mam 167.

Gość barbertiurte
liliput?

Gość katkaa23
hahaha! jestes zabawna jesli rozpatrujac bycie z facetem bierzesz pod uwage to, czy mozesz przy nim nosic szpilki to lepiej zostaw go od razu, szkoda go dla Ciebie pozdrawiam

Bez szpilek ani rusz,do szpilek np musi pasowac lakier do paznokci a przez takiego typa malego juz by sie nic nie komponowalo bo nie mozna by bylo zalozyc szpilek!!ja bym zostawila go!!!

Gość Wez zostaw karła fujjjjjjj
gówno mu się w sercu macza

zlosliwaa samica :-) spokojnie,bez nerwow :-) zmije tez kasaja i ta zlosliwosc maja wessana z jadem :-P

Gość Novomova
Śmiejcie się śmiejcie. Ja też mam mniej więcej tyle wzrostu co autorka i miałam chłopaka około 165 cm. I to długo! 4 lata. Mówcie co chcecie, to BARDZO przeszkadza. Kiedy przechodzi się koło grupki młodzieży i ta grupeczka nagle ryknie śmiechem. Kiedy 3/4społeczeństwa się za wami ogląda. To jest O K R O P N E.

Ja mam takie sytuacje jakie opisuje novomova i to gdy chodzę sam. Strach pomyśleć co by było gdybym szedł z dziewczyną :o

Gość musisz miec na kompie jakis
tak bo mnie najbardziej obchodzi zdanie grupy malolatow, bo niby to z nimi mam miec rodzine. lepszy wyzszy, ale pusty? zal

Gość Novomova
Brzydal, to jest tylko kwestia znalezienia odpowiedniej "połowicy". Nikt mi już nigdy nie wmówi, że to jest w związku nieważne. To jest MEGAWAŻNE!!!! Mój były ma teraz taką malutką kruszynkę i wyglądają świetnie. A on jest naprawdę NISKI. A ja... cóż. Mam teraz wysokiego chłopaka. I jaka to ulga iść z nim po ulicy. możecie sobie pisać, że jestem pusta. ja swoje wiem. Tylko naprawdę WIELKA MIŁOŚĆ może to przetrwać a i tak jest trudno.

Gość Wez zostaw karła fujjjjjjj
Brzydko wygląda niski facet bleeeeeeeeeeee Kobieta pięka nie wezmnie karła i już ,bo chce mieć ładne dzieci .

Gość a taki starzy starszy facet j
jest brzydki niski ohyda. Popatrzcie na takich po 40-stce małych :(

oj to nie o to chodzi, ze sie nie nadaje, po prosty to krepucjace jak facet jest nizszy od dziewczyny, on musi byc wyzszy i dawac bezpieczenstwo ja mialm odwrotnie, ja 160 moj okolo `193 :D

Gość a ja mam 165 wzrostuu
kupe kasy dobre auto i wszystkie kobiety na mnie leca jakos nie widze przeszkod

Gość a ja mam 165 wzrostu
jak facet ma pieniadze to kobiecie nie przeszkadza wzrost :D niestety wy jestescie przegrani od urodzenia bo groszem nie śmierdzicie

Gość a ja mam 165 wzrostu
i to jakie, pokazesz kapuste i rozkladaja potulnie nozki :D

Gość
Lipa, autorko, lipa. ginorossi => tak. Musi. :P

aaa.. jak szpilka ma 8 cm to jest seksi, ale jak facet ma 8 cm to juz seksi nie jest?:P jak dobrze, ze jestem kobietą :classic_cool:

Gość
ginorossi = > facet z 8mioma cenymetrami? :P JAk dla Ciebie jest seksi, respekt za miłosierdzie. Ale reszta kobiet a forum chyba ma inne zdanie :D