Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antarktyda

sexpozycje w samochodzie

Polecane posty

Gość Antarktyda

Kto z Was uprawia/uprawiał sex w samochodzie. Ja z moim chłopakiem współżyję od ponad roku i niemal za każdym razem robimy to w samochodzie, ale niestety skończyły nam się pomysły na pozycje w których moglibyśmy się kochać. Z powodu braku wystarczająco dużo miejsca kochamy się jedynie w pozycji na pieska, na jeźdźca, w klasycznej i czasami 69, ale i tak jest ciężko... Bywało też tak, że w czasie jazdy robiłam Mu loda, co bardzo uwielbia :) Ale po roku czasu nawet to robi się monotonne. Może dacie jakieś rady jak możemy urozmaicić nasze życie sexualne? Jak Wy to robicie w samochodzie? :>

Gość a w jakim samochodzie
bo słyszałam że malucha to nawet papież błogosławił, bo podobno w nim nie da się zgrzeszyć. Czy to prawda? :)

ponoć się da :) moja koleżanka w maluchu podczas miłosnych uniesień wypchnęła przednią szybę nogami :P

Gość Antarktyda
Heh nie w maluchu, bo tam raczej nic byśmy nie zbroili, bo jesteśmy wysocy... Ale nie wiem możliwe, że Papież go bogosławił :P

Gość że też nie mogę namówić
mojego starego na numerek w samochodzie! Nawet na lodzika się nie zgaadza, a w domu nie ma problemów z urozmaicaniem. Zazdroszczę Wam :(

Gość hej mam pytanko
a gdzie to robicie w samochodzie? w lesie czy na parkingu hipermarketu? a moze jakies inne miejsce??

Gość Antarktyda
Nie masz czego zazdrościć, bo w naszym przypadku jest tak, że ciągle robimy to w samochodzie, że czasami mam już dosyć tej monotonności. Dlatego proszę o jakieś rady żeby urozmaicić nasze życie sexualne w autku, bo niestety nie zawsze możemy w domu... Hm to może nie pytaj się Go czy ma ochotę, tylko sama zacznij się do Niego dobierać w samochodzie. Spróbuj Go rozpalić pocałunkami itd. i sam się nie będzie mógł oprzeć... Albo zacznij w czasie jazdy dotykać Jego krocze, powoli rozepnij rozporek, przybliż twarz i zacznij Go pieścić ustami. To na pewno pomoże :)

Gość Antarktyda
hej mam pytanko: Wiesz różnie... Ale wolimy jakieś miejsce, gdzie nie ma ciekawskich ludzi, którzy zaglądają nam w szybę. Dlatego często jeździmy sobie wieczorkiem nad jezioro, gdzie nie musimy się przejmować innymi, a nawet możemy otworzyć sobie drzwi, żeby moje Kochanie mogło wystawić sobie nóżki jeżeli ma zbyt mało miejsca w pozycji klasycznej :P Albo skręcamy sobie w jakąś dróżkę prowadzącą do lasu, jak zachce nam się w drodze :)

otwórz maske silnika, odkrec pokrywe rozrządu i niech on sie na tym położy a ty na nim na jeźdźca, zobaczysz jaka jazda będzie jak mimośrody od zaworów mu tyłeczek będą poruszać ;)

Gość zimna picza
najlepiej kupcie sobie tranzita jest duzo miejsca połki mozecie zamontowac i na nich jechac;p kochajcie sie tez na dachu;p mowie wam swietnie jest.