Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jumper

Jak dlugo trzyma sie u was opalenizna po solarium?

Polecane posty

Gość Jumper

jak w temacie.....

Gość Zdecydowana na 100
ja chodze do solarium co 1 miesiac i tyle mi sie ona utrzymuje

cały czas, aczkolwiek jeżeli pojdziesz raz na miesiąc albo rzadziej nie licz na jakikolwiek efekt. ja chodze mniej więcej, raz na tydzień, dwa ... ale na około 10 minut, dzięki czemu moja skóra nie jest czarna tylko naturalnie brązowa.

Gość N_I_U_N_I_A
Hm..ja troche przeskadzam z opalaniem sie na solarium...aczkolwiek bardzo.To tylko jesli chodzi o efekty...Chodze na solarium juz jakis rok...ale z przerwami..opelenizan czyma mi sie długo..jesli pójde na dłuzej..tzn...na 15 minut..trzy razy pod rzad..A Ty byłes juz na solarium???To od tego zalezy....bo jak nie to na pierwwszy raz nie przesadzaj...7minu..góra..zeby pupa Cie nie piekła..kazdy by chciał miec rezultat odrazu..a to z czasem..an poczatek to nic nie widac..a z czase...elegancko:)Nie mozna przesuszyc starsznie skóry...bo póznije wyglada jak rodzynka...ja chyba miliony wydałam na solarium..a jak robiłam przerwe to wiadomo ze opalenizna znikała ale nie do konca,,,,znó po jakims czasie jak ide...np na 15minut to mam tak jak przed przerwa..ale nie epolecam tak długiego opalania.Lekka przesada.