Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wywołuj wilka z lasu

Mój były się mści!Przeczytajcie to i napiszcie co byście zrobili na moim miejscu

Polecane posty

Gość nie wywołuj wilka z lasu

Byłam z nim prawie rok. Nie bede tu opisywac szczegółow tylko ostatnie dni. Zaczełam codziennie opowiadac o pewnym chlopaku który od zawsze mi sie podobał i z którym zanim byłam z moim byłym doszło do różnych fajnych rzeczy. I tak gadałam gadałam o nim i on sie wk**wiał i cały czas "No to lec do niego ..." itp wiecie o co chodzi. Dodam, że moj chłopak czasami sie z jim kolegował wyskoczyli gdzies na piwo czy cos byli poprostu znajomymi, nie zadnymi tam przyjaciółmi. I raz jak juz mnie tak denerwował powiedziałam mu ze chciałabym chociaz przez tydzien robic co mi sie podoba i nie słuchac jego wywodów typu "to możesz, tego nie możesz". No i on do mnie przyszedł z tym chłopakiem co mi sie podoba i moj byly mowi do mnie "rób co chcesz prosze idz sie nawet z nim....." i w tamtym momencie cos mnie tak wk**wiło za przeproszeniem ze sie do niego nie odzywałam on wyszedł i czekał na mnie w aucie. ja przyszłam i powiedziałam mu ze koniec ze juz mam go dosyc i nie chce z nim byc i ze zrywam z nim bo chce cos wszcząć z tamtym drugim. Ryk, darcie mordy, proszenie. Ale nie- ja sie na litość nie dam wziąć. I teraz on specjalnie wyciąga tego chłopaka co mi sie podoba cały czas a to chodź ze mną na motor, a to gdzies tu i tam i specjalnie zebym tylko nie miała sie z nim kiedy spotkac i zeby mi udowodnic ze WŁAŚNIE ŻE BĘDĘ SAMA bo on nie dopuści do tego zeby mi sie układało. Ten chłopak sie wyrywa jak moze, kłamie mojego bylego przez telefon ze jest w domu a jest ze mną bo twierdzi ze chce byc fair wobec niego i mnie równoczesnie. no i co?????????

Gość ręce opadają
zasłużyłaś na to niestety.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
co to za zemsta niby? chyba nie wiesz do jakich czynów bywają zdolni ex. Moim zdaniem to on ma trochę racji- zachowałaś się nie w porządku ciągle gadając o tamtym chłopaku. Jak Ci coś nie odpowiadało w związku trzeba było mówić wcześniej. Oboje jesteście siebie warci :-o

Gość dziecinada
:O