Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martunka

Zniszcozne włosy

Polecane posty

Gość Martunka

mam bardzo zniszczone włosy szczególnie końcówki od suszarki i prostownicy,postanowilam sie za nie porządnie wziąc teraz co 2 tyg podcniam konce bo na raz nie jest mozliwe pozbycie sie wszystkich rozdwojonych koncówek chyba ze obcięłabym sie bardzo krótko... zakupiłam sobie włosy w płynie fitmy ziaja dla włosow znszczonych zabiegami fryzjerskimi oraz maseczke firmy dave i odzywke fructis...uwazacie ze mozna uzywac tych rzeczy narazie ze np odzywka jedna na mokro druga na sucho plus jeszzce maseczka???

Gość no jasne ze mozna tylko
jak nalozysz tyle tego, to wlosy beda oklaple i szybko beda sie przetluszczac.

Gość Martunka
tylko ze moje włosy sa taki ni to proste ni krecone i takie sianowate a wiec je przetłuścić to nie jest takie proste

maseczka z nafty kosmetycznej (ok 3 lyzki) + żółtko + np witamina A (pare kropli) :)) mi pomaga pozdrawiam

Gość moja matka stosuje od lat
domowa maseczke na zniszczone trwałą włosy,właściwie juz dawno nie musiałaby tego robic ale juz tak ma ,że robi ją raz w tygodniu a kłaki ma takie ,że potrafi nawet grzebień złamac ! 1 żółtko 1 buteleczka rycyny sok z jednej całej cytryny wszystko to miesza razem w miseczce i nakłada na włosy ...nosi 2 godz i jest to bardzo pomocne ! SAma kiedys próbowałam ale nie mam nigdy na to czasu !!!! włosy są ładne ,błyszczące ....🖐️