Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etna eih

cera po odstawieniu tabletek-wchodźcie!

Polecane posty

Gość etna eih

odstawiłam już rok temu i wcale nie jest lepiej, tylko ciągle się pogarsza stan mojej skóry i włosów.. :(, pryszcze, przetłuszczanie, kiedy to się skończy, jak to u was wygląda? pocieszcie mnie.. :( :(

Gość enta eih
czy tylko ja mam kłopoty z cerą po odstawieniu tabletek ?! :(

Gość nie strasz mnie
nie strasz mnie, bo odstawiłam tableki 3tyg temu i zaczeły sie problemy z cera, tradzic !!!!! ja mam nadzieje ze na dniach mi to zejdzie !!!!!!!! a nie po pół roku :(

Ja odstawiłam rok temu. Od tamtej pory częściej pojawiają mi się pryszcze, a przede wszystkim cera jest b.zanieczyszczona, pełno mam grudek, wągrów, przetłuszcza się. Staram się o nią dbać i mam nadzieję, ze w końcu wróci do normy...

Gość sosik
Ja odstawiłam rok temu, a pryszcze zaczeły mi wyskakiwac jakies 7 miesiecy po odstawieniu. nie jest najlepiej, dokładnie jak u autorki powyżej , tłusta skóra , zaskórniki , ciagle coś wyskakuje i niestety zostaja przebarwienia . Jednym słowem do dupy.

Gość powiedzciemi
jaodstawiłam 2tygodnie temu i naraziez cera nic sie niedzieje. ale mam inny problem. Od tygodnia strasznie bolą mnie sutki wytrzymac sie nieda. a wczesniej przez tydzien bolał mnie brzuch jak przed okresem. tez tak miałyscie?