Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25miesiąca bez okresupomocy

2,5miesiąca bez okresu!!pomocy

Polecane posty

hej ostatni okres miałam 23 stycznia (zaczął mi się wtedy) i do tej pory nie miałam kolejnego :( w ciaży nie jestem raczej bo przez ubranie sie nie zachodzi no nie?? ale jesli o to chodzi t nie współżyłam z chłopakiem, tylko dodam ze na początku stycznia uprawialismy niby petting tylko że zarówno on jak i ja mieliśmy na sobie spodnie i majtki...robilam w polowie marca test Quick Vue i wyszedł negatywny. do lekarza mam isć 14 kwietnia dopiero:( cały czas schizuje. w ogole zaczyna mi sie wydawać,że brzuch mi sie powiekszył i że jest mi niedobrze... od jakiegoś czasu swędzi mnie i boli tak dziwnie pochwa po tym jak zrobie siusiu... :( mial tak ktoś??

Gość ojoj....
ie mam wizyte 14 kwietnia i się bardzo boje:( co to moze być?? czy ciaża jest mozliwa??

Gość ojoj....
tam na początku mialo byc idę* :)

Gość ciąża na bank
takidz do lekarza ale proponuje psychiatre ... Zobacz czy czasem nie masz górki pod kolanem to może jest ciąża pozamaciczna

zaburzenie hormonalne , dostaniesz proszki na wywołanie okresu ale oczywiście najpierw badanie czy aby nie jesteś w ciąży . A okres spóźnia się nie tylko przez ciąże ale też przez stres jak i złe odżywianie

no ale ciąża przez ubranie to nierealne przecież no nie??

A co robiłaś przez dwa miesiące? Jakiej pomocy oczekujesz na forum? Dlaczego myślisz o ciąży "przez ubranie", a nie pomyślisz o stanie zapalnym, skoro odczuwasz dolegliwości w okolicach intymnych, zwłaszcza po mikcji? Być może to jakiś problem ginekologiczny (np. jajniki), ale równie dobrze może to być najbanalniejsza infekcja, zignorowana przez Ciebie. A potem chorzy nie ze swojej winy nie dostaną się do lekarza, bo Ty im będziesz zajmować miejsce. Myśl trochę! Jak zajdziesz w ciążę, dla dobra dziecka ta czynność byłaby wskazana :O.