Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowe dziewczę

ekstremalny blond i dół ciemny-kilka pytań

Polecane posty

jak go zrobić? Chodzi mi o coś takiego: http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura8758.htm zna ktos może jakis porządny rozjaśniacz, który na włosach ciemny blond/jasny brąz nie zrobi koloru żółtego??? Używam palette ale właśnie żółty zostaje :O i drugie pytanie: wie ktoś może jak w domowych warunkach zrobić hmm... no tak pofarbować włosy, że góra jest blond a dół w innym kolorze (mam na myśli brąz;)) chodzi mi o to, jak to zrobić by blondu nie zepsuć i czy szamponetka na próbę prze plukaniu czy myciu by mi nie pofarbowała blondu??? Plisss o pomoc :)

Gość ja już takie
włosy widziałam nawet spoko to wyglada ja bym ci proponowała najpierw ufarbować dół to przy spłukiwaniu nic góry nie zepsujesz a potem dopiero górę

tylko ja na razie mam już blond i tylko dół chciałam :D a w domu leży jakas zapomniana szamponetka i się zastanawiam czy ryzykować :P Bo szamponetki przy myciu schodzą i boję się czy by mi mojego blondu nie ubrudziły :P

Gość to nie wiem
może zepnij te blond ufarbuj dół a spłukuj je nie pochylając się tylko stój prosto i prysznicem poleci ci na ciało ale przecież się umyjesz bo tak na chłopski rozum jak pochylisz głowe to może nalecieć na blond. pasowałoby żeby jakaś fryzjerka sie wypowiedziała na ten temat ale i tak powodzenia

jakiego borsuka? :D:D:D:D

Ta fryzura góra jasna, dół ciemny tak sie kojarzy.

słodziutkie zwierzatko :D no mi niekoniecznie o to chodzi ;) Ja bardzo bym chciała znaleźć albo sposób na białe włosy albo moje złoto-blond urozmaicić czekoladą pod spodem ;) nie czarnym :D

Haha elle dobre :D Jak dla mnie ta fryzura kojarzy się z: -wsiórstwem -tanią tandetą -blacharami -pustakami Do jakiej grupy należysz? :P

To juz lepiej zainwestuj w te białe włosy, ale koniecznie u dobrego fryzjera (o ile nie jestes mocno opalona, bo w takim zestawie to dość tandetnie wygląda).

Gość aluksa
elle jestes the best z tym borsukiem!!!

Do żadnej idiotko :) że Ci się tak kojarzy nie znaczy że każdy taki jest więc mnie nie obrażaj.

i opalona nie jestem -nigdy na solarke nie chodziłam. ale z tego co czytam, żeby miec takie biale to bym sie musiała obciąć na jeżyka więc raczej odpada :P:P:P

potraficie coś oprócz obrażania ludzi???

O co chodzi z tym jezykiem? że niby długich farbowac nie mozna?

o to chodzi, że moje po nałożeniu kolejny raz z rzędu na całość mocnego rozjaśniacza by zapewne zaczeły się łamać przy samej głowie :o pół roku temu wychodziłam z farbowanych czarnych na blond rozjaśniaczami. i w ciągu tych 6 miesięcy nałożyłam go 4 razy by miec obecny blond (taki złoty z białymi pasemkami zrobionymi u fryzjerki -strasznie mi to wtedy popaliło włosy) i zapewne kolejny mocny rozjaśniacz sprawiłby, że moje włosy by uległy zniszczeniu

pytałam was o zdanie na temat jej fryzury? Ja się was nie pytam co nosicie na tych durnych głowach (bo nic lepszego o was na podstawie waszych wypowiedzi powiedzieć nie można) i tym bardzoiej tego nie oceniam. Po to sa te farby, żeby się farbować i każdy ma prawo robic to tak jak mu się podoba. Więc się niech zamkną łaskawie osoby, które GADAJA NIE NA TEMAT :o zadałam konkretne pytania i chcę usłyszeć na nie odpowiedzi a nie słuchać waszych kretyńskich opinii. Po za tym bardzo ograniczone jest oceniać ludzi na podstawie fryzury. Może i źle się wam kojarzy, ale to nie znaczy, że jestem blacharą czy coś w tym stylu. Weźcie się zastanówcie nad sobą...

Gość to nie wiem
ja widziałam i spoko to wyglada ps. blachary teraz na czarno się robią + solarka to dopiero wieśniactwo

Gość to nie wiem
i jeszcze perłowy makijaż:(

Generalnie cokolwiek sobie na głowie zaplanujesz - naprawdę polecam udać się z tym do fachowego fryzjera. Po ulicach chodzi pełno kobiet, którym wydaje sie, że mają coś fajnego na głowie, a tymczasem z której strony by na nie nie spojrzeć, wszędzie jakieś niedoróbki :O

no niby tak... Ale ja zawsze byłam dość samodzielna w farbowaniu i zawsze dziewczyny się pytaly jak to zrobiłam, że ani odrostów ani nic :P ale może sięwybiorę... chociaż kusi mnei ta marnująca się szamponetka :D

Skuś się na zabiegi regeneracyjne, po tylu rozjasnianiach chyba warto :)

cały czas odżywiam :) już teoretycznie doszły do siebie. Tylko podciąć porozdwajane końcówki muszę.