Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marina 102

Po czy poznac ze facetowi chodzi tylko o sex?

Polecane posty

Gość Marina 102

Wiadomo sex jest przyjemny ale ja nie chce opierac glownie zwiazku na seksie. poznalam takiego jednego niby bardzo fajny, przystojny, sympatyczny ale nie chce sie nigdzie umawiac na miescie tylko przychodzi do mnie ( mieszkam sama w kawalerce) i by sie tylko calowal i sex uprawial . Odzywa sie do mnie tylko jak chce przyjsc. Przychodzi srednio raz lub 2 razy na tydzien. w ogole smsow nie pisze tylko jak chce przyjsc ale przewaznie wtedu dzwoni. Nigdy nie zaprosił mnie do siebie :-( Co myslicie tylko sex mu w glowie ? mial ktos taki przypadek i wyszedl z tego jakis glebszy zwiazek, uczucie?

Gość nie zaprasza do siebie
bo żona i dzieci nie chcą wyjechać do matki :D

Gość Marina 102
nie ma zony ani dzieci to wiem napewno!!!!! na 100 % jest kawalerem znam jego kilku znajomych

Gość postaw mu jasko warunki i
powiedz ze nie masz ochoty tylko siedziec w domu potrzebujesz czegos wiec, a tak pozatym to mysle ze odpowiedz na to pytanie sama znasz.......................:O

Gość echhhhhh
skąd ja to znam... może jest skąpy, a tak poza tym to chodzi mu tylko o sex...

Gość Marina 102
czyli ze dobrze mysle ze chodzi mu tylko o sex... szkoda bo mi zaczeło na nim zalezec:-( odpowiada mi jego charakter, wyglad i jest mi z nim dobrze w łozku a moze facet jednak po jakims czasie zakocha sie we mnie poprzez ten sex przeciez jest wtedy bliskosc, czulosc...

Gość Marina 102
wiem ze sie poł roku temu skonczył zwiazek z pewna kobieta i to dosc burzliwie jest miedzy nami tez roznica wieku 8 lat ... on powiedział cos takiego kiedys ze ja pewno znajde sobie za jakis czas kogos mlodszego od niego tak wiem trzeba z nim porozmawiac konkretnie ale ostatnio sie nie dało bo zamknal mi usta pocalunkami i tyle.. było szczerej rozmowy

Gość poziomkowy-sorbet
przeciez sama sobie odpowiadasz na to pytanie ktore nam zadalas. przychodzi do Ciebie, w dodatku rzadko, nigdzie nie wychodzicie, a juz wskoczyliscie do łózka. unika powaznych tematow i napomina o tym, ze znajdziesz sobie kogos mlodszego. to wszystko tlumaczy. z tego nic nie bedzie !! moj chlopak kiedy zaczelo nam sie bardzo psuc tez nie chcial juz nigdzie wychodzic, siedzielismy w domu i wieczirami uprawialismy seks. nic wicej nas nie laczylo po czym i tak to sie rozpadlo. daruj sobie tego macho.

Gość lbudzik
ej no ile ty masz lat ?? ręce opadają jak widze takie tematy

Gość Marina 102
ja mam 24 a on 32 on duzo pracuje ja tez studiuje i pracuje tak naprawde to mamy malo czasu dla siebie i nie mieszkamy tez blisko siebie chociaz bardzo daleko tez nie ...

Gość poziomkowy-sorbet
tracisz na niego tylko czas. zobaczysz i sama sie przekonasz, to kolejny facet ktory wykorzstuje to ze jest przystojny. zlapal mloda dziewczyne i korzysta. przepraszam za te przykre slowa.

Gość Marina 102
nie uwazam ze to strata czasu i tak nie mialam na oku nikogo innego i na razie nie mam nawet jak sie skonczy nasza znajomosc a pewno ja ja zakoncze ...to i tak nie bede zalowac ze go poznalam dobra wygadalam sie papa :-)

Gość daj mu jeszcze miesiac
porozmawiaj z nim szczerze jak nie zacznie cie inaczej traktowac nigdzie nie zabierze to ...kopa w dupe takiemu !!!!!!!!!!!!!