Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mańka21

taki troszkę wstydliwy temat prosze pomóżcie mi sobie z nim poradzić

Polecane posty

Gość mańka21

chodzi o to ze strasznie pocę sie pod pachami i po kilku godzinach pracy czuje ze jestem spocona wiece ten zapach myje się i dbam o higienę ale z tym nie umiem sobie poradzić może znacie jakiś dobry sposób na nadpotliwość proszę tylko nie kierujcie mnie do dermatologa bo byłam i nie pomogło

Gość to zalezy jaki to czlowiek
etiaxil z apteki, dosc drogi jakies 40zl ale skuteczny i nie trzeba uzywac codziennie

tylko nie na swiezo golone pachy bo piecze

Gość mańka21
własnie czytałam o nim i mam pytanie bo jest napisane zeby uzwyac na wieczór go oki ale co jak rano wezmę prysznic nie zmyje go w jakis sposób

Gość biedorna
no to niedokładnie przeczytałas;) Etiaxil na noc a rano własnie nalezy go zmyc:) Działanie potwierdzam równiez, jest rewelacyjny!!!! Pierwszy raz kupiłam go zeszłego roku na wakacje i pierwszy raz w zyciu nie chodziłam z mokrymi rękawkami. Cudo:)

Gość dawny- smierdziuch
polecam "antidral", kupisz w aptece, kosztuje okolo 16 zl wiem co pisze, bo sama do niedawna bylam strasznym smierdzuchem. mialam same czarne bluzki, ktore po jednym dniu capily. wyc mi sie chcialo, a najgorzej bylo latem. teraz juz nie mam z tym problemu, balam sie ze moze zaczna mi pryszcze wychodzic, bo ktoredys musza sie toksyny wadostawac, ale jest ok. u mnie bylo to spowodowane (chyba) ciaza, po ciazy lalo sie ze mnie jak z kranu

smarujesz na noc a rano sie myjesz i uzywasz albo jakiegos dezodorantu, albo nic. przeczytasz w ulotce, ale najpierw stosuje sie go na noc kilka dni pod rzad, a poniej dla utrzymania efektu co kilka dni. ja jestem zadowolona, a miala z tym duzy problem, czasm musialam przed wyjsciem z domu zmienic 2 x bluzek bo bylam juz mokra..czasem uzywm tez do stop jesli mam sanadly aby stopa sie nie slizgala.

Gość zieloonkooka
ja używam od jakiegoś czasu antidralu... ale dlaczego przez pierwsze dwa, trzy dni jest super a potem mi on nie pomaga i pocę się znowu tak jak przed zastosowaniem już nie wiem co począć

Gość na moje oko jest to nerwowe
sprobuj pobrac cos lagosnie uspokajajacego, a przede wszytkim nie mysl o tym, Nie ubieraj sie w nic sztucznego, bo bardziej smierdzi.

Gość mańka21
A MOżECIE POLECIC COś JESZCZE INNEGO ALE TROSZKE TANSZEGO MAM W DOMU TEN ANTIDRAL I NIE JESTEM Z NIEGO ZADOWOLONA

Gość Kup sobie
Nivea w kulce ;) fajna sprawa

kup ten etiaxil. Mi antidral też nie pomógł, a etiaxil owszem - tylko skóra mi od niego trochę pociemniała:o

Gość Julianfox
Nowo powstała strona o problemie nadpotliwości dłoni-stóp... Chcemy podzielić sie z Wami tym co mamy, troską i ciepłą rozmową.Wchodząc kliknijcie na kontakt a nastepnie Forum. Nie wstydz sie- daj swoje zdjęcie i poznaj nas wszystkich z całej Polski... Zapraszamy http://sympatektomia.terazwww.pl/

po antidralu piecze jak nie powiem co - jest okropny bez specjalnych efektow (uzywany ze 20 lat temu prze zemnie -nie polecam ! ) lepiej antyperspirant 24lh lub 48h najlepiej bezzapachowy ale to kwestia gustu