Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZielonaŻabka

Wakacje, Wakacje D i ... plaża

Polecane posty

Gość ZielonaŻabka

zbliża się wiosna, lato, wakacje ;D Czas pomyśleć o swoim ciałku ;) powiem w skrócie: wiele lat brałam leki p.alergiczne, które spowodowały u mnie nadwagę, a co za tym poszło rozstępy...:/ Teraz odstawiłam już te leki i schudłam, ale rozstępy nadal zostały :(... Szczególnie najgorsze są te na brzuchu! Jak w takim stanie, z takim brzuchem pokazać się w 2częściowym stroju na plaży?... To horror. Czy znacie jakieś sposoby na pozbycie się tego?:(...

Gość ZielonaŻabka
Pomóżcie :(( Czy mam załatwić sobie jakiś strój który zasłania brzuch?:/

Gość taaaaak
chciałabym wiedzieć to samo. jak zakryć brzuch z rozstępami na plaży przy tym nie ośmieszając się ?

Gość kamil22
rozstępów się nie pozbędziesz bo ono powstają pod wpływem rozciągania się skóry mogą co najwyżej zblednąć wiem coś o tym bo 6 lat trenowałem na siłowni i mam ich pełno

Gość ZielonaŻabka
fatalnie..........

Gość kamil22
niczym się nie przejmuj jak masz zgrabną sylwetke to nikt nie będzie zwracał uwagi na twoje rozstępy pozdro

Zielona Zabka a ja mam takie pyatnie do Ciebie- jakie dokładnie bralas leki na ta alergie? i ile przytyłaś??

dlaczego mam rozstepy na piersiach? sa jeszcze czerwone wiec to oznacza ze to jest poczatkowa faza, czyli moge sie ich jeszcze pozbyc. ale jak? moge smarowac je jakims serum na cellulit? chyba nie bo stana sie obwisle...

Gość ZielonaŻabka
Brałam Zyrtec. Przez wiele, wiele, wiele lat... Bo tak przepisywała mi moja doktor... Potem poszłam z moją wagą do innego lekarza i ten wtedy powiedział mi że takie leki powodować mogą przyrost wagi... i przyniosły. Nie jestem w stanie dokładnie określić ile przytyłam, bo to trwa od dawna. mimo wszystko, mając nieważne jaką figurę, to będę czuła się skrępowana idąc plażą, mając pionowe krechy na brzuchu, jakby podrapał mnie kot :( Pozdrawiam : )

Gość ZielonaŻabka
fajne stroje.... ale czy to wystarczy?