Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilka24

Dr Kasia z Sulęcina

Polecane posty

Witam wszystkich! Ostatnio głośno jest na forum o Sulęcinie, gdzie wykonuje się lipolizę iniekcyjną i laserową. Powstały pewne zastrzeżenia co do uprawnień pani doktor. Ktoś może sie podzielić wrażeniami i opinią? :) Pozdrawiam

Gość jocho
A nie chodzi przypadkiem o Świebodzin ? wiem że tam robią lipolizę

Gość lipola
hej Lilka24, widze ze nie daje Ci to spokoju jak i mnie _obie pisalysmy o tym na forum laserowej, ale musze cie zmartwic, tu w kafeterii jest dobrze rozwiniety lobbing pani kasi, wiec zaraz uslyszysz, jaka jest wspaniala... do jocho to ta sama lekarz robi tam i w kilku innych miejscach...

lipola -> wielkie dzięki za zrozumienie, juz dawnych pacjentek dr Kasi mnie krytykowało tutaj. A ja po prostu chciałam się upewnić czy dobrze wybrałam, co w tym złego? Pozdrawiam :)

Gość lipola
z odsysaniem, czy bez? na co się w koncu zdecydowałas?

Gość OdwaŻŻŻNA
Zdecyduj się z odsysaniem, ale pod kontrolą lasera. Dobrze i super TANIO. Chciała zapytać czemu tak tanio jak byłam na zabiegu. Ale jak weszłam do gabinetu przez małe g, sama zrozumiałam. Tu nie masz recepcji, tu nie masz kawy jak czekasz. Tu nie masz nic poza zabiegiem. Ale z zabiegu jestem zadowolona. To nie jest moja pierwsza liposukcja. Ale pierwsze smartLipo. Jeżeli chcesz sie czuć jak księżniczka, idź do super kliniki, jeżeli masz ograniczone środki, jedź do p. Kasi. Ja czekałam pod zamkniętymi drzwiami pół godziny, ale jak w końcu mnie wpusciła, bo kończyła zabieg, to musiała jeszcze posprzątać, co trwało z wymianą na moich oczach odzieży, dobrze że wiezrchniej, majtek nie zmieniał, to było jeszcze 15 minut. Ale czysto, pokazuje co robi, jak chcesz. Tylko jak chcesz z odsysaniem to nie pozwala ci jechac z powrotem do domu. Nie wiem czy jej koleżanka prowadzi hotel, bo każe iść do hotelu. Ja tam, udałam że jej posłuchałam, zadzwoniła do hotelu, zarezerwowała mi miejsce i kazała iść spać do hotelu, bo nie będę wq stanie jechać. Jak sie skonczył zabieg nic mnie nie bolało. I pojechałam spowrotem do Nysy. Nie mam czasu na pierdoły. Mie wiem i mam wątpliwości czy zadziała sam laser na zniwelowanie tłuczszu. Chcę mieć efekt od razu. Dojechałam sama do domu, nic mnie nie bolało, to ona nie ja jest histeryczką. Nic nie boli do dzisiaj. Ona przesadza. Boi się, że jak nie masz kierowcy to sama nie dojedziesz. albo koleżanka w hotelu!!!!!!!!!!!! Przecież to na prawdę nic nie boli pozabiegu.

A może to nie histeria tylko ostrożność? Fajnie, że Ciebie nic nie bolało i mogłas jechać itd. Ale ktoś inny może się źle czuć po zabiegu. A jazda po środkach znieczulających...no nie wiem, czy to rozsądne. Niezależnie, czy u p.Kasi czy nie.

do odważna witaj ja tez robiłam u p.Kasi tydzień temu lipo ale bez odsysania i mnie powiem szczerze potem bolał nie tyle zabieg co potem w podróży oprócz tego pojaiwły mi sie wielkie siniaki które bolą do tej pory chc sa juz o wiele wiele mniejsze także jedyny wniosek jaki mi się nasuwa to każde cialo inaczej reaguje na takiego rodzaju zabiegi.P.Kasia mówiła mi ze ma klientki które dosłownie wpadaja na zabieg bo muszą wieczorem wbić się w sukienkę i wsiadają same w samochód i jadą kwestia tylko doświadczenia bo po pierwszym razie mówiła ze boi sie puszczać pacjentki:) pozdrawiam

Gość Mam pytanieee
A coś na sen żeby tego nie widzieć można prosić?

witam,ja tez chcialam u dr.kasi w swiebodzinie usta zrobic kwasem h.-teosjal, prosze o komentarze produktu i pani dr. dzieki

Gość OdwaŻŻŻna
Z zabiegu jestem zadowolona i to bardzo. Może trochę przesadziłam z tym czekaniem, bo byłam godzinę wcześniej niz się umówiłam. Właściwie sprężyły sie we dwie z tym sprzątaniem w pół godziny i przyjęła mnie pół godziny wcześniej. Ale ciałko zrobiła mi ładnie. Jesienia zrobię sobie jeszcze kolanka. Sam zabieg nie boli, z lekka nieprzyjemne znieczulenie, a potem nic nie czujesz. Nie wiem jak bruzdy bo nie robiłam, ale robiłam górna wargę i też jestem zadowolona. Miałam ograniczone środki na zabieg i dlatego pojechałam do Sulęcina. Ale drugi raz wybrałambym "klinikę" p Kasi. A w sumie kawę wypiłam jak wracałam po drodze za 5zł. W porównaniu z innymi klinikami zaoszczędziłam dużo kasy.

Gość Maxx2008
Do Odważnej co robiłaś w Sulęcinie? Ja chcę zrobić brzuch. Rozważam Sulęcin i Czechy. Do Czech mam daleko, do Sulęcina bliżej. Troche jesteś lekkomyślna jadąc sama taki szmat drogi. Dobrze, że dojechałaś. Mi tez p Kasia zaproponowała Hotel Chrobry. Wiesz, jeżeli nie ma u siebie bazy łózkowej, to Hotel przy klinice to dobre rozwiązanie. Czy miałaś jakieś nierówności ? Czy robiłaś zabieg poprawkowy?

Gość OdwaŻŻŻna
Robiłam brzuch. Najpierw powysyłałam maile ze zdjęciami, gdzie było można i wybrałam Sulęcin, bo najtaniej, no i opis do mojej figury mi sie podobał. Rzeczowo i realnie, bez naciągania. Dobry wybór Polecam.Jesteś facetem i odnośnie rozsądku nie pisz. Miałam przez 2 tygodnie zgrubienie przy pęopku 2 x 3 cm, w 3-m tygodniu zeszło po masażu kilkudniowym. Sama masowałam kulkami do celulitu.

Gość a czy p. Kasia ma może jakąś
strone internetową czy coś? Jak mozna się z nią skontaktować?

Gość OdwaŻŻŻna
nie znam strony, mogę podać maila kasia@chiropraktyka.com

Gość a czy p. Kasia ma może jakąś
Dzięki 🌼

Gość Mariolllka
Słuchajcie, a gdzie jest ten Sulęcin?? Znalazłam w internecie 3 Sulęciny. Planuje zrobic uda wewnetrzne. Chcę mieć dziure miedzy nogami. O odsysaniu mam bardzo dobre zdanie. Wcześniej brzuszek, z którego jestm zadowolona. Teraz kolej na uda. Napiszcie, gdzie to jest??

Gość A_N_N_A
Też byłam,skusiła mnie cena,ale miałam zastrzeżenia,przede wszystkim do kwalifikacji,na recepcie pieczątka-lekarz medycyny pracy,więc daleko od chirurgii,zapychające się narzędzia to drugie,brak sterylizatora trzy.

Gość A_N_N_A
zobaczcie-lipoliza laserowa-forum,tam więcej różnych opini :-)

Gość Mariolllka
Miałam iść spać. byłam na konsultacji w Sulęcinie. Zadałam Pani Kasi ANNO to samo pytanie, dlaczego nie ma sterylizatora u siebie, a sterylizuje w szpitalu. Odpowiedziała mi, że sterylizator to urządzenie zajmujące pół pokoju. Do takich sprzętów nie może być zwykły sterylizator, musi być na jakiś gaz, tlenek czy podtlenek czegoś. W takiej sterylizatorni pracują odpowiednio przeszkolone osoby, po kursach i z wieloletnim doświadczeniem, co dla Pani Kasi stanowi też kontrolę czystości sprzętów jakie zanosi do szpitala, ponieważ osoby te sprawdzają dokładnie każdy przyniesiony sprzęt, pakują je w worki ze specjalnymi testami na zgodność sterylizacji. Starylizacja trwa 18 godzin. Wydaje mi się, że to jest rozsądne. A, szpital w zakresie sterylizacji ma atesty ISSO. Też dobrze świadczy. Zabiegu SMART LIPO na świecie nie przeprowadzają chirurdzy plastycy. Ponieważ oni odciągną człowiekowi co trzeba i bawia sie laserem. To już sama doczytałam. Są to lekarze różnych dziedzin medycyny. Mylisz ten zabieg z tradycyjną liposukcją - to co innego. A to jest alternatywa liposukcji. Dobranoc

Mariollka, nie do końca masz racje z tą alternatywą. Jezeli Pani Kasia robi z odsysaniem to najpierw ODSYSA a potem wygładza czy kończy laserem w tym samym miesjcu zeby uniknąc nierównosci i krwawień - miałam ten zabieg u niej i tak mi tłumaczyła, więc to niczym sie od tradycyjnej lipo nie rózni ( no tym ze na końcu dodatkowo jest laser) . Pozdrawiam

Gość A_N_N_A
Wcale nie twierdze,że opinie wszystkie są złe,każdy ma swoje zdanie i swoje racje. Moje spostrzeżenia są akurat takie,w innych klinikach zabiegi wykonuje chirurg,ale są droższe. Nie będę się kłóciła,bo nie o to chodzi.Prawo każdego do własnego zdania,nie podważam waszych wypowiedzi dziewczyny,jednak zostaje przy swoim zdaniu:-)

ANNA, oczywiscie, masz racje ze kazdy ma prawo mieć swoje zdanie i kulturalnie je wyrazić :-). Pozdrawiam Cie

Gość A_N_N_A
Również pozdrawiam :-) Mimo,iż mamy odmienne zdanie,nie skaczesz mi do oczu,zauważyłam,że starasz się łagodzić konflikty na forum. Fajnie,że jesteś właśnie taką stonowaną osóbką i dobrze,że nie wszyscy sieją wokół siebie istny armagedon :-))

:-), szacunek dla siebie to podstawa, nie tylko na forum. Przecież o wszytkim można rozmawiać spokojnie. A co do Pani Kasi to gabinet nie powala na kolana ale jej podejscie jest rzetelne i przejmuje sie pacjentem , odpowiada na pytania i telefony. Wydaje mi sie ze jej dośwaidczenie tez ma znaczenie. ja bezpośrednio po zabiegu tez miałam mieszane uczucia co do efektu - ale kontaktowałam sie na bieżaco i pani Kasia mnie uspakajała. Po kilku miesiacach idealnie nie jest ale jest dobrze :-). Suma sumarum uwazam ze stosunek jakości do ceny jest bardzo dobry :-). Pozdrawiam. :-)

Gość erwincia
To dziwne,bo ja dzwoniłam kilka razy,telefonów nie odbiera w ogóle,a e-meile czyta po paru dniach,także dowiedzieć się czegokolwiek jest ciężko,poza tym interesował mnie nie zabieg,a informacja na dany temat!Myśle,że wiele osób potwierdzi,że kontakt minimalny,więc nie czaruj annaszcz.

Gość erwincia
szacunek do innych to podstawa,bym raczej napisała:-P

o to mi chodziło erwicia, a przy okazji jedno i drugie to podstawa ;-) i wiąże sie ze sobą, nie sądzisz :-) ? telefony odbiera a jak nie odbiera to oddzwania jak sie nagrasz. Nie widze powodu abym miała czarować. Pozdrawiam

Gość draska
opisze w trzech słowach p.Kasie: -_niekompetentna -_niedoświadczona -_lecąca na kase,kosztem błędów i prób na "króliczkach doświadczalnych",czyli nas zwykłych zjadaczy chleba. Kto by zrezygnąwał z takiego szkalu,ona dziennie wyciąga do 30 tys,my walimy bo taniej,a nie lepiej-to głupota,póżniej wydajemy na konsultacje gdzie indziej bo mamy spieprzone to i to!!!!!!!!!!!!