Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilka24

Dr Kasia z Sulęcina

Polecane posty

ja poki co nic spieprzone nie mam, ale koncowe efekty jeszcze opisze. :-) jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil. Powiedz prosze czy tobie cos zepsula?

Gość Mariolllka
Drasko, ja odniosłam inne wrażenie Jest kompetentna - sprawdziłąm certyfikaty Jest doświadczona - bo ma dużo pacjentów Nie leci na kasę, bo inni lekarze za to samo biorą kilka razy więcej Nie przeczytałam żadnego postu, o tym, że coś zepsuła Czegoś jej zazdrościsz, pewnie jesteś jej konkurencją. Może sama powinnaś obniżyć ceny i nie być pazerna na kasę. Bierz przykład z pani Kasi. Ja jestem zadowolona. Mam to co chciałam po zabiegu. Tanio, zaoszczędziłam 2,5tys - o tyle wiecej musiałabym zapłacić gdzie indziej za to samo. Sądzę, że zarabia dziennie milion a w nocy drugie tyle. Kwoty o których piszesz są pewnie z Twojej kliniki.

Gość draska
Tak mi makijaż permamentny,koleżance ropieją uda i kolana,jeżdzi do Gdańska na konsultacje!!! Mariolka,a może ty służysz u p.Kasi,robisz jej reklame za friko,czy za procent, każdy sądzi według siebie nie?!

Gość draska
a ma dużo ludzi,bo patrzą na cene,nie na kwalifikacje i zdrowie,niestety!!!!!

Gość Grzegorz1244
wiecie,że ta baba jest na czarnej liście i spieprzyła nie jedno,mi też,ale kretynki,które jej robią mobing zaprzeczają

ja robilam u niej powiekszenie ust i pernamentny,powiekszenie ust bylo dopiero za drugim razem dobrze zrobione bo mialam jedna strone wiecej i troche kaczy dzob,jak jej to mowilam i pokazywalam (bo chcialam zeby to na swoj kosz zrobila ) gadala mi ze jest ladnie i nic nie widac.zaplacilam za pol ampolki zrobila to jak chcialam.dopiero teraz jestem zadowolona. ale ten pernamentny nie robi ona. ja go juz mialam raz poprawiany(ust) mam nie tak bardzo mocny ale stwierdzam ze go usune calkiem bo jest katastrofa..korzystaac bede chyba tylko z powiekszania ust i poza tym nic..

Gość hermina79
Draska, pani nie Kasia nie robi permanentnego....

Gość draska
Mi robiła osobiście,czasem korzysta z usług koleżanki kosmetyczki,ale wtedy niedojechała,a p.K.T. mówiła,że zajmuję się tym też,więc zaryzykowałam,efekt-szkoda słów.Mam poprawke,ale już nie u niej w Sopocie-sprawdzone miejsce!!!!! Ona nie powinna NIC robić nikomu!!!!!!!!!!!!!

a ja byłam zadwolona z jej usług choć moze nie od razu był efekt jaki chciałam.

Gość erwincia
BARDZO DUŻZZO JEST OSÓB NIEZADOWOLONYCH,A TO O CZYMŚ ŚWIADCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEST NA CZARNEJ LIŚCIE,MA DUŻO ZŁYCH OPINI

do anszcz po jakim czasie byl efekt? u mnie mijaja 3 tyg i martwie sie o boczki... dalej sa falkdki po 1 z kazdej strony

Ulincat, ja miałam widoczne wyszczuplenie po zejsciu opuchlizy czyli po tygodniu gdzieś mniej wiecej ale utrzymywała sie duza nierówność z jednej strony ( na biodrze) która wyrównała sie po około miesiącu i teraz jest OK. Ale byłam przestaszona ze tak zoatnie. Pani Kasia mówiła mi jednak ze to minie i mineło na scczescie. Erwincia, moze ma i złe ale ma też dużo dobrcyh, poza tym nie krzycz prosze :-), zresztą jaki sens w przekonywaniu kogo kolwiek ile ma jakich opini ? Niech kazdy wyrazi swoją i sam wyciągnie wnisoki co i gdzie będzie robił. Pozdrawiam

dzis zadzwonila z obawami do pani Kasi. od razu sama zaproponowala, ze jesli nie mam ochoty czekac efekty lasera ktory wyrownuje odsysanie to w kazdej chwili moge do niej podjchac i mi poprawi co tam chce, wystarczy sie tylko umowic. wiec czemu mi by miala sama proponowac a komus tam innemu kazalaby cos dokupywac? no chyba ze akuratnio mnie polubila? jestem bardzo zadowolona ze wybralam wlasnie pania Kasie. Swoja droga ciekawa jestem czemu akorat wlasnie ona wzbudza takie zainteresowanie? szczegolnie na forach kafeteri. Mnie skusil sulecin cenowo i odleglosciowo. do jakosci uslugi tez nie moge sie przyczepic. osobiscie polecam.

Gość Grzegorz1244
Osobiście proponuje by znależć chirurga do tego typu zabiegów i dobrą klinike,nie bądzcie królikami na własne życzenie,zaoszczędzisz,albo i nie,bo w razie komplikacji,ta pani nie ma pojęcia co robić,ma kurs,albo i nie,specjalizacji nie ma!!!!!!!!!

Gość Grzegorz1244
jeżdze gdzie indziej,niechce by ona poprawiała coś co nieumie poprawić,zrobić i też cena mnie niestety skusiła,teraz zapłace drugie tyle za korekty po tej babie! powinienem ją podać do sądu,ale nie dała mi karty informacyjnej i nie przyśle!

Gość Grzegorz1244
Specjalizacji wykonania zawodu chirurga plastycznego,robiłem tzw.mięsień piwny,czyli brzuch,rany sączyły i ropiały długo,okropne górki,pagórki po nieudanym zabiegu do dziś,wyczuwalne twarde miejsca nie ustępowały nawet po masażach,w Gdańsku chirurg złapał się za głowę i odrazu zgadł kto to spieprzył,to nie pierwsza reklamacja,nie ja pierwszy i nie ostatni,pozatym przy moich badaniach niepowinna przeprowadzić tego zabiegu! Stwierdzam,że to partaczka,oszustka podszywająca się pod chirurga!

Grzegorz, możesz być niezadowolony , ok, ale akurat ona sie pod nikogo nie podszywa. Nie mówi ze jest chirurgiem. Dr Osadowska ze Szczecina tez nim nie jest a robi te same zabiegi w swojej klinice. Stety lub niestety do zabiegu smartlipo nie trzeba być chirurgiem plastykiem. Inna sprawa to Twoje badania. Pozdro.

Gość oojoojojoooo
oj glosno

Gość magnolia roma
Kwasy ? Botox ? Nowy biust ? Szybko tanio bezpiecznie. Tylko u Zdzitowieckiego. Polecam