Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkk pozbyc sie tego

Co mi jest rozne opinie lekarzy ehh co robic?

Polecane posty

zaczelo sie od bialych plamek na ramionach no i zaraz udalam sie do dermatologa no niby lupiez pstry.Dala jakies masci troche zeszlo alebo tak mi sie wydawalo.Po jakims czasie..dluzszym pojawily sie na plecach poznieij coraz wiecej na rekach i na twarzyyy swedzace skora sucha.Wiec znoe udalam sie do dermatologa no niby lupiez pstry po dluzszej kuracji masciami nie pomoglo po lekach nie pomoglo no i p.doktor pobrala probke z twarzy i wyszlo cos o nazwie Demodeks nie bardzo moge sie rozczytac.Stwierdzilam ze zajde do innego lekarza no i tam p.doktor dermatolog stwierdzila ze to moze byc jakies alergiczne albo jakies bielactwo.Co robic kolezanka miala bielctwo to miala naprwde pozdnie biale plamy i nie swedzialy...Co robic isc do innego demratologa znow co to moze byc??mi to jakos bardziej wyglada na jakas bakterie na l;upiez pstry jak sie go [pozbyc???

Gość takie
oznaki mogą wskazywać na łupież pstry, należy do mycia ciała używać nizoralu tak jak żelu do kąpieli

tak tylko ze on nie pomaga...kompletnie nie wiem co jest

Jeśli wyszedł ci w badaniach demodeks, to znaczy,ze masz nużeńca. Żaden łupież pstry, źle cię leczą. Masz nużeńca, wpisz sobie w google i poczytaj o tym miłym żyjątku.

Gość jakkk sie pozbyc tego
ze co o matko nie pomyslalam a ktos to mial jak to sie leczy?