Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatka.......

symulowac, czy walic prosto z mostu??????

Polecane posty

Gość aparatka.......

nie moge isc jutro, no nie moge i juz. musze miec zwolnienie lekarskie i tera nie wiem czy isc do lekarza i symulowac grype zolodkowa czy cos innego, czy powiedziec prosti z mostu o co mi chodzi??:O

Gość aparatka.......
teraz*

Gość Dżuditka
osłabiona jestes, bardzo zle sie ostatnio czujesz.... popros o zwolnienie na jutro w razie gdybys zle sie poczuła. lekarz to kupi. do tego dostaniesz skierowanie na badania... wez skierowanie,a na badaniach wcale nie musisz sie stawic;D pozdro

Gość aparatka.......
powiem,ze zle sie czuje, jestem oslabiona, nie wiem czy mieszac w to biegunke i podejrzenie grypy zoladkowej?:P myslicie ze dzis jakis lekarz przyjmuje? wolabym to zlatawic dzis.

Gość aparatka.......
no wlasnie ja tez bede cala w strachu:P

Idziesz jutro, mówisz, że nie wiesz co się dzieje bo od dwóch dni strasznie cię mdli, i myslalas że ci przejdzie ,ale dzis rano strasznie wymiotowałaś, mimo ze nic nie jadlas. Do tego mozesz ale nie musisz dodac biegunke. Potem smutnym wzrokiem pytasz czy szybko z ego wyjdziesz bo w srode masz kolokwium i musisz isc... i ze na dzis prosisz zwolnienie, to juz zostaniesz w domu i bediesz sie leczyc. I pamietaj zeby od rana nie jesc, bo lekarz potrafi wymacać:)

Gość aparatka.......
tylko ze ja wlasnie jutro mam kolo i nie moge na nim byc:P jak nie dostane tego zwolnienia to bedzie klops straszny...dlatego wolabym to zalatwic dzis.

A, dziś chcesz do lekarza, w niedzielę? Mnie z tym kołem chodziło że masz tak powiedzieć , bo niby jestes taka pilna zmartwiona studentka ze nie będziesz mogła iść, ale powiedz w kontekscie "czy do wtorku/srody sie wylecze...":) ale nie mow ze masz naprawde w poniedzialek, bo sie domysli i nie da.

Gość aparatka.......
no wiem wiem;|) nie powiem ze mam w ponidzialek;) ok, moze pojde jutro;)

Gość aparatka.......
bylam dzis;) i jest:) tak naprawde w glebi duszy czuje sie okropnie :P