Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość san

dermatolog w toruniu

Polecane posty

Gość san

zna ktoś i może mi polecić jakiegos dobrego dermatologa w toruniu?

Gość kilcia
A chcesz prywatnie czy na NFZ? Tak czy inaczej mogę Ci polecić świetnego lekarza, do którego i ja chodzę (dr. Leszniewska) lub też jest dobra dr. Łątkowska. Na NFZ przyjmują one w poradni przy Szpitalu Obserwacyjno-Zakaźnym. A prywatnie to jest Szosa Chełmińska, ale numeru konkretnego nie pamiętam. Ale to się mieści na przeciwko Cinema City, w/przy dawnym nocie.

Gość ghjkl
podobno w przychodni wojskowej jest dobry dermatolog

Ja polecam dr Piasecką, bardzo dobry dermatolog a na dodatek przesympatyczna jest. Przyjmuje prywatnie w Przychodni na Filtrowej.

Gość lio
dr Mazurkiewicz, przyjmuje z NFZ, w przychodni na Gagarina, nie trzeba długo czekać, szybkie terminy dają, babka z długim doświadczeniem, sympatyczna. Odradzam deramtolog na Storczykowej-babka nie miła, terminy-ok 2 miesiące, prywatnie 100 zł za nic.

Gość kilcia
Do ilo Ja dłuższy czas chodziłam do dr Mazurkiewicz i tylko wydałam kupę kasy, nic nie pomogła na moje problemy skórne, wręcz przeciwnie skóra bardzo się podrażniała. A jak już jej leki nie działały to dawała mi leki te "z górnej półki"( o cenie nie wspomnę, a i efektu żadnego nie było).To prawda,że długo się nie czeka ale ja już drugi raz do niej nie pójdę, wolę czekać dłużej w kolejce, ale mieć super lekarza, niż takiego, który wciska najdroższe leki.Ja chodzę do dermatologa przy szpitalu zakaźnym i też się długo nie czeka (jakieś 2 m-ce), ale wystarczy podejść do przychodni i porozmawiać z lekarzem, jak nie będzie miała dużo pacjentów to nawet od razu przyjmie(a jeżeli nie to wyznaczy termin i wbrew pozorom nie będzie bardzo odległy).Ja tez miałam wielu dermatologów, ale teraz dopiero trafiłam na ,świetnego, który postawił właściwą diagnozę i przynajmniej skutecznie leczy. Także polecam, a ODRADZAM dr Mazurkiewicz!!!

Gość 1Karolina850
hej, a gdzie mogę usunać pieprzyk w Toruniu?

Gość asfg
ja usunęłam w przych olk-med przy dworcu miasto u chirurga.A co do dermatologa to tez słyszałam ze babka dermatolog w tej własnie przychodni jest dobrym i konkretnym specjalistą

Gość PinkaXDD
Kto poleci dobrego dermatologa w Toruniu? Mam 13 lat. Potrzebuję jak najszybciej!

Gość gość
Polecam Panią dr Magdalenę Łuczak. Znam ją od lat i uważam , że to świetny lekarz. Terapia działa i to bez najdroższych leków :-) Ja chodzę do niej do poradni wojskowej na NFZ. Wiem, że pracuje też prywatnie w medycynie estetycznej, ale to niestety już nie na fundusz...