Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jashd

PODWIĄZANIE JAJOWODÓW?!?

Polecane posty

Gość jashd

myslicie ze to dobry sposob na anty..? da sie pozniej je odwiazac?

Gość jajowód
jeśli nie chcesz mieć nigdy dzieci to tak. To zabieg nieodwracalny. W Polsce wykonuje się go chyba tylko jak jest zagrożenie życia w innym przypadku podlega kodeksowi karnemu.

w Polsce się tego zabiegu nie wykonuje i jest on nielegalny jest to zabieg nieodwracalny i niestety, zmartwię Cię, nie jest skuteczny w 100% a w 99,9% czyli dokładnie tak jak wkładka wewnątrzmaciczna hormonalna, która jest w Polsce zakładana i legalna (koszt około 1000zł) oraz jest odwracalną metodą zapobiegania ciąży

Gość _aaabbbccc_
aborcja też w Polsce nielegalna a nie przeprowadzają jej? nie rozśmieszajcie mnie takimi info :) aborcje robią a tego nie? :)

Gość aleeeeeeeeee
dasz dobrze w lape to Ci podwiaza nielegalnie...ale lepiej spiralke....jajniki metoda nieodwracalna ale moze sie zdarzyc tak ze Ci sie rozwiarze i bedziesz miala ciaze

Nie podwiazuja, lecz "przysmazaja" z dwóch konców- elektrokoagulacja- i przecinaja posrodku. Worek zlota temu, kto po tym w ciaze zajdzie ;-) Ja nie zaszlam.

Kiedyś było tak, że po 3. cesarce podwiązywali niejako z urzędu (zbyt duże ryzyko pęknięcia macicy przy ewentualnej następnej ciąży), ale teraz nie wiem, jak jest.

Gość savannah murana
moja kolezanka podwiazała jajowody rok temu, ostatnio zaczeła narzekac na objawy ciazowe , wymioty bol brzucha czeste siusiu , ale zrobila testy i wyszły nagatywne wiec to chyba 100% i placiła 1000zł

Moze zapalenie pecherza moczowego miala? Ja po sterylizacji nie mialam nigdy \"ciazy urojonej\" ;-) I polecam, jesli plany rodzicielskie wykonane :-)

ok.25lat temu proponowali to mojej mamie.po 4 dziecku.powiedziala ze jak prosila po 3 i nikt tego nie zrobil to teraz moze urodzic kolejna czworke.

Gość gusiek kalisz
nawet po trzeciej cesarce nie podwiązują przynajmniej tak maiała moja szwagierka a prosiłą o to lekarza, który robił cięcie, a że urodziała trzeciego chłopca to sie zaśmiał że ma jeszcze okzaje na dziewczynke.,

Gość czy któraś ma informację
czy można to w jakkolwiek sposób wykonać w tym kraju? Na życzenie, bez wskazań medycznych? Za pieniądze? Boże, co to za kraj, gdzie kobieta nie może sama decydować o swojej płodności :O Nana, SUPER stopka :)

Gość ihaha
mężczyxni maja jajowody, a nie kobiety!! pękam ze śmiechu :D:D mężczyźni maja nasieniowody :O

Gość teraz też to zauważyłam
:D Nosorożec, jesteś głupszy niż ustawa przewiduje! :D

Gość gab
hej Da się Dobrze poszukaj znajdziesz. Ja szukałam 2 lata bałam się pojechać za granice znalazłam w Polsce legalnie bez wskazań medycznych na życzenie po prostu trzeba znaleźć lekarza który ma jest obywatelem kraju w którym taki zabieg jest dozwolony i ma w polsce prywatną filię kliniki np. niemieckiej. Życzę powodzenia

Gość antyantyanty
jak to sie robi ? operacja, zabieg? jak to wszystko przebiega ??

Gość maramara
Gab, a mogłabyś dać jakiekolwiek namiary na takiego lekarza lub klinikę?