Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppajacynkaa

młoda dziewczyna + pan instruktor

Polecane posty

Gość ppajacynkaa

Mam pewien problem. Od niedawna robię prawko i ciekawi mnie jedna rzecz, a mianowicie zachowanie instruktorów względem młodych kursantek. Mój instruktor ciągle gada mi słodkie słówka, mówi że się stęsknił, a gdy już wracam do domu pisze mi esy, że marzy mu się o mnie. Na początku byłam przekonana, że to wszystko jedna wielka ściema, ale jakoś ostatnio zaczęłam dopuszczać do siebie myśl, że może jest w tym coś prawdy. Proszę piszcie, czy ktoś znalazł się w podobnej sytuacji. Dodam jeszcze, że mam 18 lat, a on 29 i jest kawalerem.

Gość lslsllsllsaaam
O yest, i wyrywa wszystkie laski po kolei które ma w samochodzie. Przelecieć, zaliczyć, przyjdzie następna. Dajże spokój. Nie jesteś chyba AŻ tak głupia.

Gość lslsllsllsaaam
Bosssh, ile takich topików było.... Panna i intruktor. Pieprzący się na ogół w samochodzie, bo w domu to pewnie jakaś żona albo narzeczona. O to ci chodzi?

Gość ppajacynkaa
w sumie to chce wiedzieć, czy chodzi mu tylko o sex i zaliczenie kolejnej panienki, i czy mam sie zacząć bać :P

Gość Itnat
Na pewno chcialby sie z Toba bzyknac. Ale nie daj sie ;P.

kiedy zdawalam prawko [ w lutym mialam egzamin i zdalam za pierwszym razem :D ] to trafilam na mlodego instruktora ale nie ukrywal ze ma zone i dzieci. super mi sie z nim uczylo jezdzic. powiem Ci ze byla bym zaniepokojona gdyby mowil mi tego typu rzeczy bo to podchodzi pod molestowanie. powiedz mu ze nie zyczysz sobie takich tekstow i zeby traktowal Cie jak najbardziej prodesjonalnie bo poprosisz o zmiane instruktora - masz do tego prawo!

Gość ppajacynkaa
nie dam się na pewno, bo nie jestem z "tych" :D

Gość Szukanie dziury w całym
A wiesz, że twój wiek jest atutem w takiej sytuacji? Cokolwiek "glupiego" mu odpowiesz na takie teksty, zawsze się można roześmiać, że to taka ściema. Po paru tekstach typu: "ja też się stęskniłam za panem! Dzisiaj nam się będzie dobrze jeździlo, bo ćwiczyłam zmianę biegów z moim chłopakiem..." albo "też pana lubię i też mam telefon i konto w You Tube:), może małą sesję?" "mój chłopak się pyta, czy moglibyśmy dziś szybciej skończyć, bo siłownia zamknieta, a on ma - jak to określił - nadmiar hormonów, i albo poćwiczymy jazdę, albo pójdzie komuś nastukać, żeby mu przeszło" Na pewno rurka instruktorowi zmięknie, albo poszuka następnej kursantki.

Gość ppajacynkaa
dobre teksty :D chyba będę musiała spróbować :P tylko taki mały szczegół, że będę musiała ściemnić co do chłopaka, bo niestety nie mam :(

Gość Szukanie dziury w całym
W sytuacji ekstremalnej, gdyby sie instruktor zabierał do "przeegzaminowania", to zawsze można poprosić uczynnego kolegę, żebyzagrał rolę zycia w serialu "chłopak mojej dziewczyny":) A w wersji ostatecznej - faktycznie powiedzieć JEMU, że myślałaś nad zmianą instuktora, bo to zdaje się kurs na prawo jazdy, a nie przedmałżeński:) Oni się boją tekstu "zmiana instruktora", bo to zawsze związane jest z podważeniem kompetencji albo predyspozycji do pracy z ludźmi. No i obciach, że go panna postraszyła, pewnie jej coś próbował zrobić. I ostatnia ewentualność - może naprawdę mu wpadłaś w oko? To nie koniec świata, instruktor czasem też człowiek:) Ale tylko czasem - najcześciej żonaty, playboy albo impotent-gawędziarz. Czyli jedna szansa na 100, że trafi się normalny.

Gość ppajacynkaa
jak na razie to chyba po prostu będę starała się olewać kolesia i czekać co dalej, no i oczywiście uczyć się jeździć, żeby zdać za pierwszym razem :) jednak mimo to chciałam bym się dowiedzieć, czy ktoś znalazł się w podobnej sytuacji

Gość jakas taka jednaaaaaaaaa
Słońce te typy tak mają podrywać, wyrywać i ............. :D hehehe