Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szynszylka

Dziś niedziela, właśnie wracam z randki !!!! ale numer !!

Polecane posty

wszystko na początku było miło i fajnie. Na spotkanie poszliśmy do baru. Ja piłam kawę on jadł naleśniki, potem jakies surówki, klopsy, pyzy, grzanki i chłodnik litewski. Ma siłę widać :) nawet przyjemnie się z nim rozmawia, jest miły i wesoły. Tyle że jak mówił, to nie patrzył mi w oczy, tylko wpatrywał się w swoje krocze!!! na początku myślałam że taki nieśmiały.... potem się dziwiła na końcu zaczęłam wkurzać. W końcu (to było przy chłodniku litewskim z jajkiem) zapytałam żartem \"co tam ciekawego widzisz\" i przechylam się i patrzę.. a on ma tam kartkę!!!! zaczerwieniał cały i chciał schować, ale mu wyrwałam. A tam: - lista tematów do poruszenia (kino - spytaj na czym była albo chciałaby być, książka - zapytaj co czytała, samochody - zapytaj czy lubi sszybko jeździć, moda - zapytaj jaki kolor lubi, powiedz że w nim do twarzy) - jak bawi się włosami - jest OK - nie pytaj o byłych facetów!!! - zapytaj czy lubi bikini - zapytaj czy lubi opalać się na plaży - zapytaj czy lubi jeść ale nie mów \"to dużo\" i kilka innych rzeczy!! i jeden punkt: - jeśli będzie się bawiła włosami i uśmiechała i pozwoli dotknąć nogi i trzymać tam rękę to zapytaj czy lubi seks, udaj że żart jeśli wkurzy CO O TYM MYŚLEĆ!!! facet wygląda na fajnego poza tym

Gość mAJA_22
Zajebisty facet :) Widać że nieśmiały ale słodki i jak cie pokocha to do konca zycia :) Mam podobnego taki facet to skarb

Wspaniały facet! z nim nigdy nie znajdziesz się w środku sezonu w miejscowości turystycznej bez zarezerwowanego noclegu (\'zapomniałem\").Na pewno napisze sobie karteczkę ( zadzwonic pod numer XXXX jak powiedza,ze nie ma miejsc zapytać o inny pensjonat,ew. dzwonic na informację turyst.) i wszystko załatwi.Idź jak w dym!

to znaczy, że facet nie potrafi sam pogadać z dziewczyną, tylko potrzebuje jakiejś kretyńskiej kartki z podpowiedziami. zajeżdża mi to sztucznością i kreowaniem siebie, co u mnie dyskwalifikuje chłopaka od razu. jeśli jednak tobie to nie przeszkodziło i uważasz że poza tym był fajny to się z nim umawiaj. pomyśl tylko najpierw czy chcesz takiego faceta.

Gość pedro* in orange
zapomniałaś że miałem tam jeszcze napisane "zapytaj czy lubi opalać się pod zlewem" :(

Gość zapomniałam hasła
hahaha,to mi sie humor poprawił... :D wracam do nauki :)

Maja, na jakiej podstawie stwierdzasz, że to 'zajebisty facet'? ja wywnioskowałam jedynie, że lubi jeść i nie ma w sobie naturalności.

Gość mAJA_22
Nie słuchaj ich :) Coś mi podpowiada że to świetny koleś :)

Gość szynszylka.
ja też miałam ściągę - jak zakładać partnerowi prezerwatywę jeślisam nie będzie potrafił

Gość amamama
albo ma baaardzo krótką pamięć;) Fajnie ze chciał być przygotowany, ale mogł te pare słów zapamiętać...

Chcial zrobic na tobie wrazenie!po prostu sie mu podobasz i nie chcial zrobic z siebie glupka,a zeby trema go nie zjadla (i jego jezyka)to napisal sobie sciage :-)

Gość mAJA_22
No boże denerwował sie i tyle ! Pewnie tak bardzo mu wpadlas w oko że bal sie, że zapomni jezyka w gebie. Chwala mu za to :) Taki koles nie zapomni o twoich urodzinach czy walentynkach. Bedzie pamietal kazda rocznice bo zapisze ja sobie na kartce i poloży w kroczu jadac samochodem :) A moze po jakims czasie nie bedzie potrzebowal kartki :)

Gość dddddddddddddd
chlopak sie zestresowal i wielkie haloo pewniebyscie wolaly zeby byc glupic cwaniakiem bucem ktory szlaja sie po dsykach i zalicza jedna za druga:o

Gość mAJA_22
Po prostu mu zależy :) Mogłaś mu nie zaglądać w rocze nie byłoby tego tematu :)

Gość łola
mnie sie wydaje ze musi mu na Tobie zalezec jak ktos mu pomagał:)

Gość moja rada
ja osobiscie to takiego chlopaka bym nie chciala miec, bo skoro az tak sie denerwuje randka to co dopeiro jak przyjdzie cos pozalatwiac itd. ale wiesz,moze daj mu jeszczwe jedna szanse, skoro mieliscie o czym rozmwiac i porzyjemnie wam sie spedzilo czas to chyba nie bedzie tak zle. umow sie z nim jeszcze raz i zoabczysz.

Gość do autorki...
szukaj na forum lover pewnie napisze jak mu sie randa nie udala :D

Gość siedem groszy
I jak sie ten chlopakzachowal jak mu te kartke zabralas ?

Gość dla mnie takie zachowanie
totalnie skreśla człowieka: brak szczerości, brak chęci nawiązania normalnych kontaktów w nnym człowiekiem. Czy on w ogóle myśli, ze kobieta jest człowiekiem, czy że jest skomplikowaną aparaturą, która reaguje na pewne hasła rozkładając nogi i dając się dymać?:O Tragedia....

Zaczerwienił się, zaczął coś dukać, ja wtedy pytam: "CO TO" i musiałam chyba mieć groźną minę, bo powiedział takim struchlałym głosem "ka-kartka". Taki był przerażony że zamarł w bezruchu :o potem się pożegnaliśmy i do domu, i tak już był czas

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
a jak na to zareagowałaś?

Gość sięgnełaś mu do krocza
po tę kartkę? no niiiiice