Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczekzielony

czy golicie włoski na rękach???

Polecane posty

Gość robaczekzielony

czesc Dziewczyny- powiedzcie, czy można golić włoski wyrastające na przdramionach - tzn na wierzchniej ich części mam ich sporo... są na prawdę długie, tak na 1-1,5 cm, bardzo jasne i bardzo mnie wkurzają. gdy patrzę na inne kobitki, to zazwyczaj albo ich nie mają albo mniej ode mnie. Golicie czy po prostu nie macie?? i jeśli usuwać -to jak?

Gość Okina
Jak sa jasne to radze nie golic bo urosna twardsze i ciemniejsze. ja usuwalam woskiem u kosmetyczki a pozniej zdecydowalam sie na laserowe usuniecie.

Gość ja tez nie
uwazam, ze to troche przesada szczegonie jesli sa jasne. ale widzialam jak laski gola i im odrastaja, gorzej to wyglada niz jakby nigdy nie zaczely. a tak poza tym gole cala reszte na zero

Gość robaczekzielony
no właśnie zastanawiam się, czy jak ogolę to odrosną mocniejsze... a tego bym nie chciała! miałabym kolejny obszar do regularnego "koszenia" :P a i tak każda kobieta ma co robic w tej kwestii... kurcze, a facci narzekają że muszą się golić! my to dopiero mamy! :P

Gość nie gol
i ciesz sie, ze masz jasne, ja mam ciemne i wygladaja okropnie, ale wlasnie popelnilam blad, ze kiedys ogolilam... sa duzo gorsze, ale jakos to zaakceptowalam, ale nie gole juz absolutnie!

Gość robaczekzielony
nie gol - na ciemne włoski też jest rada :) prosta i niedroga -woda utleniona. rozjaśnia i osłabia włoski. mi nic po tej metodzie bo mam już jasne... słyszałam taką teorię że z wiekiem jest ich na rękach coraz mniej...miejmy nadzieję :)

Gość Po prostu kocham laski
ktore sa wszedzie wygolone i sie tym chwala, a na rekach maja gaszcz wlosow :o Niewazne czy jasne, czy ciemne, po prostu wyglada to ohydnie, zwlaszcza pod swiatlo! Ja depiluje sobie przedramiona plastrami raz na kilka miesiecy (wiosna/latem czesciej). Odrastaja ciensze i jasniejsze.

Gość Sabinosss
Opalaj się latem to będą białe, a zimą ich nie widać, przecież nosimy długie rękawy. Ja nie golę, w sumie są raczej jasne ;)

kiedys mialam krotkie i tylka kilka, jednak cos mnie podkusilo i wydepilowalam, od tametj pory jest ich masa, sa co prawda jasne, ale bardzo dlugie :( najgorsze jest to, ze wiekszoc kolezanek ma takie jakie ja kiedys mialam... depiluje je pasta cukrowa lub veetem

Gość Kurde żałosne
Ja zupełnie nie rozumiem tej logiki u tych głupich lasek. Nóżki muszą być obowiązkowo gładkie, ale na rączkach to już może być busz. Mega obleśne! Skoro narzuciłyście sobie rygor na nogi to czemu straszycie włosami na rękach ? Nogi chce wam się depilować ale rączek to już się nie chce. To jak dla was to takie męczące to nie depilujcie sie wcale idźcie straszć ludzi zarostem i na rękach i na nogach! Nie rozumiem co to za wybiórcze myślenie. Pomijając już fakt że jak to wygląda komicznie, kiedy nóżki są gładkie a na rękach sierść jak u wilkołaka.

"Pomijając już fakt że jak to wygląda komicznie, kiedy nóżki są gładkie a na rękach sierść jak u wilkołaka." zgadzam sie, tylko po co od razu tak ostro??

Gość Kurde żałosne
i nie rozumiem co to w ogóle za głupota golić ręce maszynką Przecież to rzeba być półmózgiem. Takie włosy na rękach woskiem się depiluje. Ewentualnie pastą cukrową lub kremem do depilacji. Wszystkim tylko nie maszynką!