Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowe-baby

podkłady do twarzy

Polecane posty

Gość malinowe-baby

witam wszystkich chciałabym się dowiedzieć jakie stosujecie podkłady tzn firma nazwa cena i przedewszystkim jakość ;)

Gość malinowe-baby
a konkretnie to chodzi mi o taki co b.dobrze kryje blizny potrądzikowe oraz takie do cery trądzikowej

Gość tylko-vichy
ja stosuje podkład z vichy jest dość drogi bo kosztuje ok.50 zł.ale kryje świetnie ;)

Ja mam gorzej niż trądzikową cerę skórę czasem i nie znalazłam dobrze kryjącego podkładu. Ja używam Lancome, Teint idole ultra. Bardzo średnie krycie, ale cienka idealnie stapia się ze skórą i nie powoduje powstawania zaskórników. Matuje, o ile nie używasz mocno nawilżających kremów.

Z tanich polecam vichy, dermablend. Dobre krycie, ale kiepski mat. Trzeba uważać, aby nie przesadzić. Pozostawia ślady na ubraniach. Jednak cena jest bardzo przystępna. Jakieś Maybelline i inne tanie podkłady z tego przedziału cenowego nie są dobre dla cery trądzikowej, bo nie trzymają się twarzy, szzczególnie tłustej lub z problemami i mogą zapychać pory. Kto może takich używać, niech się cieszy:).

Gość lirene
ja używan lirene 20 zł. lirene city matt odcień miodowy lub beżowy,kryje dobrze ale wszystko co dobre szybko się kończy,więc nie na długo max 4 godz.

Gość klaudia_22
lepszy od Vichy który robi maske oczywiście mam na mysli Dermablend jest podkład Avene :) ok 70 zł

Gość mikikiki
Ja używam Revlon custom creations. Jest świetny,można sobie regulować odcień,ma 5 różnych :-) Dobrze kryje,matuje i utrzymuje się cały dzień. Kosztuje koło 35zł na allegro :-)

Gość najlepsze krycie ma dermacol
ok. 13 złotych :)

Gość ja od lat używam podkładu
Clinique Superfit, średnie krycie, ale ja nie znoszę maski, za to w ogóle nie widać go na twarzy, a skóra wygląda super. Nie powoduje powstawania pryszczy, ale trzeba go zmatowić jakimś sypkim pudrem, bo sam w sobie nie bardzo matuje. Uwielbiam ten podkład, w ogóle nie widać go na twarzy, a robi się ładniejsza, do tego nigdzie nie zostawia śladów. Koszt ok. 110zł.

Gość zgadzam się dermacol super
kryje ale ja osobiście używam go jako korektor bo na całej twarzy wygląda jak maska.

Gość nikea
to co innej pasuje nie zawsze pasuje nam, urzywałam podkładu avon perfect wear, krycie super ale nie dla bardzo tłustej cery bo ma się uczucie maski

Gość revlon colorstay
najlepszy kryjący jaki miałam, a miałam wieeeeleee

Gość biedorna
Równiez zmagam sie z bliznami i jak dla mnie ładnie mi je ukrywa Max factor Lasting performance, przypudrowany pudrem sypkim z Inglota. Uzywam też Loreal True Match, bardzo ładnie wyrównuje cere. Super kryje tez La roche Posay, ale jak dla mnie troche nienaturalny efekt daje. Niestety żaden z podkładów poniżej 50 zł nie spełnił moich oczekiwan.