Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

o co mu chodzi????

Polecane posty

w weekend byłam w miescie u faceta z którym sie spotykam, spałam u znajomych, napisałam mu o tym, on napisał ok 23.00 ze jest u niego kumpel, a potem mozemy sie spotkac, odpisałam mu ze spotkac możemy sie na drugi dzień. za dwie godziny jak już spałam napisał do mnie smsa: gdzie sie bawie??\" nie odpisałam mu , potem w nocy 5 razy dzwonił, nie odebrałam. napisałam do niego zaraz rano, ze dopiero sie obudziłam itp. nie odpisał nic, potem napisałam wieczorem, co sie stało itp. wyczułam ze jest pewnie jakiś obrażony ze nie odebrałam tel. ale przecież my nie jesteśmy w żadnym oficjalnym związku aby on miał do mnie pretensje... odpisał mi dwa smy z łaską jaki to jest obrażony...tylko niby o co???? :( bo sama nie wiem...zazdrosny czy jak????

nie rozumiem dlaczego nie będać w zwiazku ze mną, wymaga ode mnie szczerości i niespotykania sie ze najomymi, bo jak sie spotkam z jakimś facetem to zaraz obrażony:(

Jakis niedojrzaly koles. Nie pisz pierwsza, jak mu zalezy, to sie odezwie.

odezwał sie na gg: i co?? odpisałam mu tylko :jak co??? on na to nic, no to fajna rozmowa mu napisałam..

czy taki facet kiedykolwiek jeszcze dojrzeje???on ma 31 lat a zachowuje sie jak dzieciak, który mówi ze wie czego chce, ale tak naprawde nie wie. spotykamy sie długo, on robi co chce, wychodzi kiedy chce itp ale jak ja wyjde to obrażony i głupie docinki, ze pewnie fajnie było z kolegami..:( o co mu chodzi???

On ma 31 lat? Myslalam, ze 20, bo tak moze sie zachowywac dwudziesto, ale nie trzydziestolatek! Daj sobie spokoj, naprawde.. Pozdrawiam.

tak, ma 31 lat...nie wiem sama co myśleć, może powodem jego zachowania jest to ze wychowywal sie bez ojca...:(

Gość jhgfd
może on ma żonę

Gość Ci to wytlumacze
on jest zazdrosny i niestety zalosny ... jak moze 31 letni facet takie szczeniackie sceny robic? sam mam 30 lat na karku ale smiesza mnie takie zachowania tym ardziej moich rowiesnikow ... olej goscia bo w zwiazku nie zanzasz spokoju i bedziesz ciagle inwigilowana ... "gdzie bylas?" , "co robilas?" pozdrawiam i zycze samych dobrych wyborow

ja też jestem zazdrosna o niego, ale już sie przyzwyczaiłam do tego ze on wychodzi, ze ma swoich znajomych i ze nie bede go w niczym ograniczac. sam mnie na impreze nie weźmie ale ma pretensje i sie obraża jak pójde z kims innym.....tak nie było zawsze, od niedawna sie taki zrobił,kiedy ja też zaczęlam wychozić a nie czekac grzecznie na niego. Niby mu nie zależy , to czemu sie tak zachowuje...ukrywa swoje uczucia za wszelką cene, swoją zazdrośc ..czy jak...

Gość weeee
zazdrosny.

no ale skoro pojawia sie zazdrość, to chyba jakieś uczucie chociaż malutkie musi do mnie czuc, czy po prostu jest to jego męska duma??? przecież on nie chce sie wiazać, więc o co mu chodzi....mam być wierna dla kogos z kim nie jestem...jak mu to powiedziałam to stwierdził, ze mam sie więcej z nim nie spotykac.

Gość chwilo ttrwaj
a ty ile masz lat dziecko?

Gość SmytnaDziunia
hmmm,mysle,ze mu zalezy na Tobie i dlatego tak sie zachowuje.A Ty ile masz lat??

Maja jak nie jesteście razem to co się przejmujesz palantem? olej go- to jakis dzieciuch rozpieszczony:)

wiem i staram się tym wszytskim nie przejmować, olewać , nie brać sobie tak wszystkiego do serca ale ja go kocham:( i to bardzo, on o tym wie. widze ze on sam sie miota w tym wszytskim. nie chce być dla niego natarczywa, nie chce go ograniczac itp. po prostu zajme sie sobą a nim przy okazji:)

Gość SmytnaDziunia
no własnie-dobry pomysł,zajmij sie sobąś.Wydaje mi sie,ze przez to,ze wie co do niego czujesz,w jakis sposób wykorzystuje Ciebie

Gość oj nawet nie rozwijaj tej
znajomosczi znam z autopsji takie zachowanie ja mialam 19 on 30 skonczylo sie ze gdy zamieszkalismy razem .....bil mnie ...pytajac dla kogo maluje paznokcie...ucieklam w sina dal.... ty nie daj sie zlapac w taki chory zwiazek,nie bedziesz musiala uciekac,to co napisalas o jego zachowaniu tak wlasnie u mnie wygladalo,to sa chorobliwie zazdrosni ludzie ,ktorzy powinni sie leczyc

Gość SmytnaDziunia
moze lepiej jakiegos młodszego znalezc

on w żaden sposób mnie nigdy źle nie potraktował, chodzi mi o bicie czy coś takiego, twierdzi ze nie mógł by uderzyć kobiety. Tylko jakim prawem on wymaga ode mnie wierności jak zwiazku nie chce, bo kiedyś byl w 7-letnim zwiazku i nie chce sie już teraz wiazać jak narazie.

mysle,ze jeszcze bedzie załował ze tak sie zachowywał,przejdzie mu tez mam starszego faceta o 6lat i zajebiscie sie z nim dogaduje tez był w takim długim zwiazku prawie 7lat przede mna,ciezko było ale jest bardzo ciekawie