Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gentamycyna

samotne w Hiszpanii, ale czy bezpieczne

Polecane posty

Gość gentamycyna

Wklejam tu, bo może ktos mi poradzi: Wybieramy się z kuzynką na urlop w Hiszpanii, same. Spać będziemy, ze względu na koszty, na kempingach pod namiotem. Trochę mam obaw co do naszego bezpieczeństwa, w końcu 2 samotne kobiety....no nie wiem. Na szczęście żadna z nas nie jest blondynką . Czy to będzie bezpieczne, jakich sytuacji unikać, czy Hiszpanie nie są aby zbyt nachalni? Byłam w wielu krajach sama pod namiotem, ale w żadnym kraju południowym, więc nie wiem. Macie jakieś porady?

Gość ja sie nie dziwie
bylam kilka razy w Hiszpanii na wakacjach i nie stwierdzilam, ze Hiszpanie sa nachalni. Pewnie zdazaja sie takie przypadkie ale to pewnie jak wszedzie - zwlasza na dyskotekach. Ale jesli powiecie im stanowczo nie to napewno nie beda nalegac. A gdzie dokladnie jedziecie do jakiego miasta? Ja bylam glownie na Costa Brava

Gość gentamycyna
Dzięki za odpowiedź. My wybieramy się głównie do Barcelony,żeby zobaczyć Gaudiego. To ma być krótki wypad, bo kasy mamy nie za wiele,a Hiszpania zawsze nam się marzyła. Będziemy jechac przez południową Francję, wzdłuz wybrzeża. :)

Cześć, Wiecie już gdzie będziecie spać w Barcelonie? Jak nie mam to ma fajny, niedrogi namiar. 12Euro od osoby w super miejscu. Byłam w Barcelonie przez 4 miesiące 2 lata temu i w zeszłe wakacje przez 2 tygodnie. Jest super!

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestescie studentkami medycyny :)?

Gość gentamycyna
Ważko, wielkie dzięki. Jutro założę sobie tymczasowego maila i się tu odezwę. Zgadamy się, jeśli pozwolisz. Będę naprawde zobowiązana :D Do jutra, zajrzyj jak możesz.

Gość gentamycyna
Medycyny????? Nie, ja pracuję, studia dawno skonczyłam, taka szalenie młoda to ja juz nie jestem, ha,ha, a kuzynka studiuje, ale nie medycynę. Chodzi nam głównie o zwiedzanie.