Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olenka2001

Problem z automatyczna skrzynia biegow

Polecane posty

Po wymianie automatycznej skrzyni biegow,skrzynia nie zmienia biegow na wyzsze i dzwignia biegow nie dociaga sie do konca na bieg N. Niewiem co mam zrobic POMOZCIE

Gość jedyna taka rada
Zgłoś to tam, gdzie robili ci wymianę skrzyni.

Gość rękojmia ich chyba obowiązuje
do warsztatu z tym , jak partacze to niech poprawiają

najlepiej naprawdę będzie jak zgłosisz się tam gdzie ci wymieniali...nie radzę nic samej kombinować bo jeśli ci ta skrzynia \'\'siądzie\'\' to nie chciałabym płacić za naprawę...

Tylko sie okazalo ze mechanik nie zna sie na automatach ... a innych tu nie ma..moze jaks regulacja linki czy co?

Oddałaś samochód z automatem, mechanikowi, który nie zna sie na automatach??? Ja bym nic nie regulowała, tylko reklamowała.

jeśli się na tym nie znasz to nic sama nie rób bo jeszcze coś się popsuje...a chyba nie wiesz jak droooga jest naprawa automatów...jeśli nie chcesz jechać do tych samych mechaników to jedz do innych bo z tym nie ma żartów bo jak coś się stanie to kupe kasy wywalisz.......nie wiem jaki masz samochód ale niektórzy wolą sprzedać auto niż naprawiać automat...

Kupilam skrzynie za 150 funtow ma przejechane okolo 1000mil wymiana skrzyni drugie tyle..Wkurzam sie bo tu jest mnostwo mechanikow ale nikt nie zna sie na automatach a przeciez tak ich duzo w Uk jest

Gość 13-ty
www.automat.pl-tu sproboj

Tutaj nikt Ci nie pomoże. Musisz zwrócić się tam gdzie ją wymieniali albo innego fachowca - niestety on musi obejrzeć samochód. ;)

Gość gość
Mam podobne problemy z moja skrzynia biegow co robic?

Gość gość
gość dziś Mam podobne problemy z moja skrzynia biegow co robic? Są firmy ktore sie specjalizuja w naprawie automatycznych skrzyn biegow np http://www.sebkar.pl/ - mnie tam pomogli juzx jakis czas temu:)

Gość gość

Ja również naprawiałem automatyczną skrzynię biegów we wcześniej tutaj wspomnianym warsztacie sebkar.pl i mogę ich polecić również wam. Pracują tam doświadczeni specjaliści, którym można zaufać.

Gość rafalkoterko

Ojj znam ten ból.. Sam swego czasu miałem problem z automatem w Audi, więc wiem z czym to się je. Sama naprawa to niestety nie są małe koszta. Dobrze jest wtedy jednak udać się z tym do kogoś, kto zrobi to porządnie. Szukając na forum o moim modelu, trafiłem na buda-serwis.pl . Naprawiałem już prawie 3 lata temu, a póki co - wszystko działa jak należy.

Możesz się wybrać do serwisu - www.autodrive.pl. Zarówno jak chodzi o naprawę jak i przegląd skrzyni to można na nich liczyć. Znają temat bardzo dobrze więc faktycznie będą w stanie dobrze się zająć takim pojazdem. Jak szukasz dla siebie sensownej propozycji i dobrego mechanika to na pewno warto z nimi współpracować.