Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pumeksol

czy pierzecie buty sportowe w pralce?

Polecane posty

Gość no pewnie nawet kozaki
i szpilki wyjściowe.

Gość 4rewye
ja piorę pewnie nie jest to wskazane, ale wolę wyprac i trochę skrócić im żywot niż chodzić w jakichś przepoconych albo przemokniętych, jak wlazłam w błoto albo cos podobnego

nad szpilkami tez sie zastanawialam. poki co wlozylam do pralki tamte i poczekam na efekty :P

Gość tak piore
jak na razie nie mialam butów z którymi by sie cos w praniu stalo ale kupuje tylko orginalne dobrych firm npo adidas

tak jeszcze tylko chcialam powiedziec ze moje juz sie wypraly. sa cale i zdrowe. i czysciutkie i teraz sobie schna. to teraz szpilki wkladam ;)

Gość mimkaxxx
pierzemy!!

Gość martinez sanchez
chyba zartujesz:P poczekaj tylko jak wyschna :p

Gość mimkaxxx
hhee!! ja raz wypralam kapcie w pralce-jasny gwint rozlecialy sie jakis papier z nich wypadł zatkal sie filtr w pralce i caly bęben byl oblepiony papierem!! ::)

Ja nie piorę adidasów w pralce bo mimo tego, że też zazwyczaj kupuję formowe to wydaje mi się, że się rozyebią po praniu i wirowaniu... Tak no wiecie... zeszmacą :D

Gość odpowiedz na Twe pytanie

Gość odpowiedz na Twe pytanie
piore i nic sie nie dzieje. no, z jednym wyjatkiem zeszmacily mi sie buty Nike, ale z adidasem i puma nie mam problemow

nie wolno prać w pralce pod żadnym pozrem ale pewnie Cię stać na nowe :) więc pierz ...........poza tym sądzę z wypowiedzi, że chyba jesteś leniem :)

Gość kafe late3

jak dotad pralam adidasy, rbk-i nike , rbk byly skorzane i nic im nie jest, sportowe zawsze piore w pralce wqarunek musza byc oryginaly bo te z bazaru niestety sie rozklejaja aha zawsze piore na 30 stopni i wirowanie 400

Ja wolę prać ręcznie - na pewno lepiej prać ręcznie, niż w pralce swoje obuwie, ponieważ każde buty, niezależnie od marki będą się niszczyć w praniu mechanicznym. Ja mam np. adidasy New Balance - to bardzo wysokiej jakości adiki, ale nie ryzykuję, wolę żeby nic się z nimi nie stało. Jak to się mówi - dmucham na zimne.

Gość gość
Wypralam skórzane szare lacosty i po praniu wyszły brązowe.... Także nie radzę prac. Buty kupiłam w sizerze wiec są oryginalne.... Ale np. Piore swoje nike, new balance i nic z nimi się nie dzieje

Gość gość
Ja piorę, ale bez wirowania i tylko buty materiałowe typu trampki albo sportowe właśnie.

Gość gość
Nasza oferta kredytowa Nasze pola interwencji: * Kredyt mieszkaniowy * Pożyczka hipoteczna * Pożyczka inwestycyjna * Pożyczka samochodowa * Dług konsolidacyjny * Odkupienie kredytu * Pożyczka osobista Masz bankowości i nie masz pożytku dla banków lub tym lepiej masz projekt i potrzebę finansowania. Jeśli są Państwo uczciwi, nasz bank zrobi to za Ciebie, gdy dokumenty zostaną uaktualnione w ciągu 72 godzin. Kontakt: combaluziermichelpierre@gmail.com Tel: (+33) 0789719263 Faks: (+33) 0890201553

Gość weronikaa345
Absolutnie odradzam pranie w pralce. Buty w ten sposób strasznie się niszczą. W Warszawie na Targowej jest zakład szewski, który zajmuje się profesjonalnym czyszczeniem butów. Lepiej zdecydować się właśnie na takie rozwiązanie. Tutaj http://sneakersspa.pl jest na niego namiar.