Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duża lala

Chorwacja z jakiego biura ?

Polecane posty

Gość Duża lala

Jak w temacie szukam tanich wycieczek last minute ... kto ze mną .... kierunek CHORWACJA :)

Gość Duża lala
upupup

Gość zzaxxxa
mysle ze przede wszystkim Fun Club, biuro z Poznania, bardzo fajne

Gość Magda.Mała.Mi
Tanie wczasy wypoczynkowe od 599 zł znajdziesz na stronie www.funclub.pl.

Gość gfgfd
od kiedy to chorwacja jest tania ? hehe MOze 5 lat temu była ale na pewno nie dzisiaj i nie jutro .

Gość marlena_l
Fajnie wycieczki do Chorwacji ma również Itaka. Cenowo przyzwoicie. A jeśli dokona się rezerwacji przed 30 kwietnia to można liczyć jeszcze na urodzinowe okazje. Szczegóły na stronie, ale warto się pośpieszyć bo z godziny na godzinę czasu mniej.

Gość marble_cake
ja jechałam rok temu do Grecji z funclubem, byłam bardzo zadowolona z tego wyjazdu (mój pierwszy z biurem podróży) w tym roku chciałabym pojechać do Chorwacji :-) mają ciekawą ofertę, nawet objazdówki, więc można sobie zwiedzić najważniejsze i najciekawsze miejsca w Chorwacji :-)

chorwacja to tylko samochodem Moze uda nam sie wybrac we wrzesniu.Taki mamy plan jezeli zmienimy samochod:)

Ja w Chorwacji bylam 5 lat temu, ale w tym roku wybieramy sie na objazdowke z Funclubem. Moge polecic to biuro, bylismy z nimi w Hiszpanii dwa lata temu. Z tego co wiem, w Cgorwacji organizuja tez normalne pobyty, nie tylko objazdowki.

Gość GoscCroatia
Czesc. Tez lubie nagie opalanie, plywanie oraz milo spedzać czas na plazy.. Jesli sie ktos wybiera w moje okolicy to wam z checia pokaze ciekawe miesca.Wypijemy piwko moze być karlovacko :) Mieszkam w Chorwacji w miescie ZADAR. Jestem przystojny chorwat mowiacy po polsku, 30 lat. Lubie pisać po polsku lepie mi wychodzi niz mowić... lubie tez polki ;))Moj gg. 24236464 jak chcesz odezwij sie..Pozdrawiam i zapraszam na wakacje bo tu slonca nie brakuje!