Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemoool

Nie ufam lasce, która miała chłopaka, bo nawet jak z nim nie spała to...

Polecane posty

Ja uważam iż ważne jest aby dziewczyna miała 165-170 cm wzrostu, czarne włosy (nie za długie) ładną figurę, zwinne i zmysłowe ruchy, ubierała się na czarno i nosiła ładne stylowe okulary przeciwsłoneczne

Ty może tak, Doprawdy ale ciekawski facecik wczuł sie bardzo w ten temat i próbuje coś pomóc, a temu gościowi pomógłby chyba tylko reset mózgu... a do psychologa niech lepiej nie idzie, bo to strata czasu i jego i psychologa

Co sie może odbić ? A jak ja za 3 tygodnie będę miał 26 i nie miałem żadnych erotycznych kontaktów z dziewczyną to też może to się odbić na mojej psychice ?

Tomuś - na Twojej psychice sie juz nic nie odbije :P bo bardziej już nie może, wiec sie nie martw

Gość Przemoool
Takim jak Komiczne to łatwo mówić, bo pewnie przestali być prawiczkami w wieku kilkunastu lat, mieli multum kobiet, mieli też dziewice itp. Ale nie wszyscy tak mają

Że niby piszę na kobiecym forum ? Ja po prosu nie widzę tej dziewczyny co mógłbym z nią być a nie mam zamiaru marnować czasu na byle kogo

Gość a ja mam wrażenie że autor to
z gatunku takich yyy NIEPEłNOSPRYTNYCH ,co to po ślubie laske w domu zamknąć i niech gotuje sprząta i broń boże nawet telewizji nie ogląda:O idz sie dziecko lecz...na nogi bo na głowe to już za póżno ...

Beszeket:"Czyste złoto, czysty zysk jest przedmiotem marzeń nie tylko złotników i biznesmenów." pozwolę sobie nie zgodzić się- czyste złoto czy srebro jest praktycznie bezuzyteczne- jest za miękkie i szybko by się niszczyło(ścierało, wyginało etc) stąd złoto najczęściej ma pierwsza próba złota - 960 (96%) druga próba złota - 750 (75%) trzecia próba złota - 585 58,5%) srebro ma najczęściej 925 (92,5%) więc porównując- czysta i cnotliwa dziewczyna nie musi być dziewicą bez skazy i żadnych doświadczeń- ważne jakie wnioski wyciągnęła ze swoich życiowych doświadczeń, także uczuciowo- erotycznych

Gość slowik
Sama jestem dziewicą i nie robię z tego problemu.

Gość Przemoool
Mylicie się, nie jestem szowinistą, co by chciał z kobiety zrobić gosposię, jestem za partnerskim związkiem opartym na prawdziwej milości

Gość Przemoool
ciekawski facecik - mogę Ci zadać osobiste pytanie? Twoja pierwsza partnerka była z miłości, czy była to znajomość raczej głównie seksualna? Ona była dziewicą?

Przemool - miałem akurat dwie dziewice i przyznam, że gdybym wiedzial ze są dziewicami to bym sie w ogole za nie nie brał... Ale zmartwie Cie - te laski ktore ja znalem, takiego freak\'a jak Ty spuściłyby z wodą klozetową :) bo kompleksami to czuć od Ciebie pewnie nawet w Pekinie... Nawet, jelsi uwierze, ze w o ogole sie z jakimikolwiek kobietami umawiales, to pewnie od początku zaczynasz swoje śledztwo dotyczace ich przeszlosci sexualnej i efekt jest wiadomy :P

Gość Przemoool
Ciekawski, a dużo ogólnie miałeś kobiet? Czy wiekowy prawiczek po 20-stce ma szansę stać się wytrawnym kobieciarzem/babiarzem?

"jestem za partnerskim związkiem opartym na prawdziwej milości" o ile ta partnerka jest dziewicą, ktora nie zdejmowała wczesniej majtek przy innym facecie, jak rowniez nie przyjmowala jego czlonka w inne niz ochwa otwory swego ciala :P

"Czy wiekowy prawiczek po 20-stce ma szansę stać się wytrawnym kobieciarzem/babiarzem?" Ty mozesz zaliczyc wszystkie pacjentki na swoim oddziale :P

Gość Przemoool
Komiczne - no tak od razu to nie:P wstydzę się kobiety o takie rzeczy wypytywać

"Komiczne - no tak od razu to nie" tzn, że najpierw mowisz "cześć" i się przedstawiasz? :P

Gość komiczne ma swiętą racje ....
jakbym trafiła na takiego goscia -to wiałabym jak najdalej bo to nie są jakies życiowe dylematy ale problemy zdewociałego kawalera,który pewnie mieszka z mamusią i wspólnie wieczorami pilnie słuchają RADIA MARYJA!:o Chłopie ! czego ty chcesz własciwie od życia ???!!!

geje i prawiczkowie mają taka głupią manię, że zamiast "cześć" mówią co im dolega:D

Gość Przemoool
Mam dopiero 21, jestem ateistą, mam pracę, studiuję i wiem czego chcę od życia

hahaha: "komiczne ma świętą rację" komiczne wyraźnie się zgadza- jesteś boski:P

możesz zadać:) powiem więcej- możesz nawet uzyskać odpowiedź:) moja pierwsza partnerka seksualna nie była ze mną z miłości, ale nie spotykaliśmy się tylko dla seksu. Oboje mieliśmy na siebie ochotę więc było wspaniale, ale wspaniale nam się spędzało razem czas nie tylko w łóżku. Tym niemniej ja nie kochałem jej, a ona mnie. Być może związek by się trwale rozwinął, ale popełniłem troche głupot, ona zresztą też... nieważne żałuję tylko że nigdy jej nie powiedziałem że byłą tą pierwszą

Osoba idealnie czysta to taka, która jest dokładnie tym, co zamierzył dla niej Stwórca. Tak więc czystość osoby jawi się jako zgodność z zamysłem - planem Stwórcy.