Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemoool

Nie ufam lasce, która miała chłopaka, bo nawet jak z nim nie spała to...

Polecane posty

Gość komiczne ma swiętą racje ....
no po tym co piszesz i laski to czytają to wierz mi twój obrazek mam przed oczami iiii...DZIęKUJE POSTOJę 🖐️

Gość Przemoool
Niektórym na ilości zależy. Mi akurat nie, ale trochę smutne, że się zakochałem w dziewczynie, o której można powiedzieć, że jadła chleb z niejednego pieca. Tyle

Gość Przemoool
Jakbym nie był prawiczkiem to na 100% jej przeszłość by mi nie przeszkadzała

Gość ta twoja dziewczyna autorze
może byc dla ciebie najbardziej wartościową kobietą pod slońcem :O ale ty wiesz przeciez lepiej !!

to nie jest smutne!! to powód do radości- ma doświadczenia które sprawią że nie będzie ciążko przestraszona na widok penisa, sparaliżowana, nie wiedząc co robić...

Gość niedziewicaa
przemoll.....Ty masz jakies kompleksy koles....mysle ze laska by sie ucieszyla ze ma prawiczka ale wiesz co niesadze ze jakakolwiek chcialaby pojsc do lozkaa z takim zakompleksionym facetem jak Ty...ty nie szukaj dziewicy ty najpierw sie lecz a poytem dziewicy zacznij szukac

Gość ciotka klotka i jej pies
heh usunięcie prawictwa piszesz tak jak by to jakas stulejka była;)

Gość Przemoool
Nie zazdroszczę jej, ja bym chciał mieć tylko jedną partnerkę w życiu, chociaż panowie typu Komiczne na pewno by wyśmiali taki pogląd, bo dla nich mieć jedną kobietę to pewnie bezsens

Przemol jedna partnerka w życiu to odmawianie sobie przyjemności nowych doświadczeń- Ty wyraźnie nie masz zmysłu poznawania- wszyscy ci współczuja- wiele cię w życiu ominie;)

Gość Przemoool
Jak się w tej zakocham na zabój to pewnie nie będę bez niej sobie życia wyobrażał

Pomijając kwestię autora...z doświadczenia wiem, że lepszy w łóżku jest poinstrułowany prawiczek niż zaliczająca co chwile nowe panienki niedojda;)

nie chodzi o to żeby mieć wiele, nie chodzi też o to żeby mieć jedną... chodzi o to żeby spotkać tą właściwą, z którą się jest szczęśliwym. Może to być ta pierwsza, może druga a może dziesiąta, ale numer nie ma znaczenia- jeśli to będzie TA WŁAŚCIWA, ta JEDYNA!! Jeśli Ty dla niej będziesz tym jedynym, to i nie będzie ważne czy jesteś prawiczkiem czy miałeś jakieś doświadczenia z innymi.

Przemolku - o ile transplantologia nie rozwinie sie przez najbliższe kilkadziesiat lat, przybierajac rozmiary komercyjno-rozrywkowe, to masz ogromne szanse na tylko jedną jedyną ukochaną... spójrz na nią, jest tak blisko Ciebie :P Ps ale jesli zachcesz kiedys coś zmienic, zawsze mozesz urozmaicić życie seksualne i zakładać skórzaną rękawiczke

Gość Przemoool
Mi się jednak wydaje, że pierwszy raz jest najpiękniejszy, gdy dwie osoby są dla siebie pierwsze, to takie romantyczne i piękne, delikatne, uduchowione

" Lubię słodki zapach dziewczyny " Tomuś - podniecasz sie pisząc takie teksty ?:P

Jeśli chodzi o związki gdzie ktoś ma doświadczenie a ktoś nie to lepiej jest jak nie dziewica jest z prawiczkiem Ja np wolałbym nie dziewice bo to znak że jest atrakcyjna Ale jak będzie ze mną to tylko mi ma się oddawać

Mam pewne ulubione zapachy perfum żeńskich Które działają na mnie tak że aż się rozpływam

" Ale jak będzie ze mną to tylko mi ma się oddawać" chyba, że akurat mnie spotka - wtedy nici z wierności :P

Gość Przemoool
Poza tym mam wrażenie, że dla dziewczyny, która dziewicą nie jest, prawiczek to najgorsza z możliwych rzeczy, że one patrzą na prawiczków z pogardą, śmieją sie z nich, nabijają, czują do nich odrazę i ich nie szanują

Patrzy się na człowieka a nie na to czy jest prawiczkiem czy nie do 29 lat i 364 dni bycie prawiczkiem to nic nienormalnego