Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemoool

Nie ufam lasce, która miała chłopaka, bo nawet jak z nim nie spała to...

Polecane posty

Gość Przemoool
Rozumiem Cię, Marmolad, na pewno to dla Ciebie przykre i trudne, że go kochasz, a on nie Chce być z Tobą

Gość zapytajcie ginekologa
z czym do niego zazwyczaj dziewice przychodza! przeciez nie z podejrzeniem ciazy! grzyby maja

Gość ginekologu drogi
To bzdury jakie słyszę w życiu. Sama jestem dziewicą i grzybicy nie mam. Puknij się w głowę człowieku.

Gość Przemoool
Mi się też wydaje, że to bzdury

Gość Babiarzyk
Jak ci sie chce zadawac z taka przechodzona szmata, co ma wartosc jak byla prostytutka to prosze bardzo. Ja odradzam. Mozna taka bzyknac, ale wiazac sie nigdy z taka przechodzona, mocno uzywana lampucere po wielu partnerach

Gość Babiarzyku
Przesadzasz, są na świecie jeszcze dziewczyny , które są porządne i mądre, może nie spotkałeś takiej.

Gość Babiarzyk
Wiem, ze sa, ale autor tematu jest prawiczkiem, a spotyka sie jakas lampucera, co sam pisal, ze dala dupy wielu facetom, a powinien sobie raczej znalezc wlasnie ta porzadna i madra. Nawet ja, facet, ktorym sam o sobie mowi, ze jest babiarzem i jest puszczalski krzywo patrzy na 21latke, ktora dala tylka kilku facetom, a co dopiero prawiczek ma z nia byc

Gość Babiarzyk
Ja tam jestem szowinistyczna swinia do szpiku kosci i dobrze mi z tym :P

Gość Przemoool
To moja sprawa z kimś się spotykam, a uczucia są najważniejsze

Gość do podbicia ten topic

Zanim nie zaczęłam czytać kafe nie mialam pojęcia, że w XXI wieku mogą sie jeszcze pojawiać takie problemy. Życie zaskakuje...

Gość masz racje przemool
najwazniejsze jest z kim sie spotykaz...laska moze miec kilku lub kilkunastu facetow...ale Ty mozesz byc dla niej ty jedynym.....hmmm sama bym chciala prawiczka takiego po 20 stce;)...chociaz znam 2 koezanki jedna miala prawiczka Ona nie byla dziewica i On po 3 latach zostawil dla innej (niedzieicy ) i zareczeni sa...niema reguly ...milosc najwazniejsza ...a Ty babiarzyk zamknij sie...

najważniejsze by się kochać ,beż miłości nie ma nic:) też miałam obiekcję ,że mój partner miał kogoś przede mną a ja nie... Przeszło mi(dojrzałam) tu chodzi o uczucie. Jak się kocha to poprzednie związki nie są ważne.

Gość Przemoool
A Ty jesteś dziewicą czy nie? ;)

Gość Przemoool
To było do masz racje przemool

Gość Przemoool
?

Gość doktorekkkkk
nie kazda dziewica, ale statystycznie wiekszosc dziewic ma grzybice pochwy!!!a jak nie maja to znaczy ze zaleczyly!!!!i jak dziewica idzie do ginekologa to po co?nie po tabletki anty

Gość masz racje przemool
nie nie jestem juz:) ale wiesz co wiekszosc facetow chcialoby miec dziewice np taki ''babiarzyk'' poprostu przespia sie z Nia pobeda troche i narazie..dziewice sa im potrzebne tylko po to zeby sie pochwalic..niezasluguja na dziewice...zreszta dziewczyna ktora bedzie miala ten pierwszy raz z facetem Ona sie juz bardzo angazuje...i na odwrot tez......

Gość masz racje przemool
z jednej strony bedac dziewica czy prawiczkiem jest sie bardziej narazonym na to ze zostanie sie bardziej skrzywdzonym przez partnera...wiec kolesie babiarzyki itd...niech sie za dziewice niebiora bo poprostu niezasluguja...niemowie ze wszyscy ale tacy co panny maja dla zaliczenia to niech sie od dziewic z daleka trzymaja

Gość Przemoool
A dlaczego byś chciała prawiczka? ;) A Babiarzyk to pewnie jeden z tych co najpierw sami chcą się puszczać, a potem znaleźć sobie dziewicę na żonę, zdarzają się tacy, no cóż, dla nich chyba miłość i jakość nie jest najważniejsza, tylko ilość, plus do tego męska duma ze zdobycia dziewicy

ja rczej nie wzielabym prawiczka:o ale co kto lubi. aha kiedys ci sie odmieni...poza tym musisz miec jakies doswiadcenie w tych tematach skoro tak opisujesz (n 1 stronie) co kto z kim robi i po ilu randkach...:P

Gość Przemoool
Nie mam żadnego doświadczenia, byłem na wielu randkach, ale nic z tymi dziewczynami nie robiłem, za to one dużo mi opowiadały, mam dużo koleżanek, ogólnie dużo imprezuję i mam "otwarte" koleżanki

Gość Przemoool
Ellinka - i tu tylko wychodzi moja teoria, że nie dziewice (bo pewnie nią jesteś) nie chcą prawiczków :P

no moze i wychodzi bo kobieta doswiadczona raczej nie chce uczyc "mlodzika". pewnie stad twoj kompleks i wymagania co do parterki :P

Gość Przemoool
Ja też mógłbym powiedzieć, że z kobietą zbrukaną i przechodzoną nie chciałbym być. Wszystko ma dwie strony medalu :P Poza tym mnie przeszłość seksualna kobiety strasznie boli, tak już mam. A porównania jak pisałem się nie boję

Gość masz racje przemoool
dlaczego prawiczka? poniewaz wydaje mi sie ze kobieta doswiadczona i prawiczek mogliby z czasem stworzyc swietny duet i swietnie dopasowac sie seksualnie....doswiadczona dziewczyna moze nauczyc prawiczka naprawde duzo swietnych rzeczy lozkowych i On moze sie okazac lepszym ''ogierem'' (później niz niejeden ktory ''zalicza laski'' tylko dla ilosci...oczywiscie musi byc milosc zrozumienie i szacunek wzajemny...a tak poza tym wydaje mi sie ze idac z prawiczkiem np przez tlum lasek w bikini On nie bedzie myslal co by tu zrobic zeby ''ktoras fajna dziewczyne przeleciec'' wiadomo faceci to wzrokowcy...a tak poza tym prawiczek potrafi poczekac z sexem i nienalega na to zeby jak najszybciej skonsumowac zwiazek--to mi sie najbardziej podoba...prawiczek ktory potrafi czekac na ten swoj pierwszy raz...no i prawiczek napewno Nigdy niezapomni tej pierwszej ---moze niedoswiadczony ale wydaje mi sie ze lepszy pod wieloma innymi wzgledami...napewno potrafi szanowac to ze sex nie idzie na pierwszy ogien w zwiazku :P

Gość Przemoool
To trochę masz poglądy jak ci faceci, co nie są prawiczkami, a chcą mieć dziewicę :P

Gość Przemoool
Wiesz Ellinka ja się teraz zauroczyłem w lasce co miała kilku partnerów, szczerze mówiąc szlak mnie trafia jak o tym myślę, ale może w końcu to zaakcpetuję

Gość masz racje przemoool
oj zle myslisz ...ja jestem juz mezatka i mam dziecko...ale np gdyby mozna bylio cofnac czas i np tak sie zwiazac z prawiczkiem..teraz to za pozno (meza niezdradzam i niezamierzam)