Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemoool

Nie ufam lasce, która miała chłopaka, bo nawet jak z nim nie spała to...

Polecane posty

Gość Szukanie dziury w całym
Dlaczego niewidzialne? I tak się nie zorientują, byle był jakiś opór:)

Gość masz racje przemoool
BESZEKET---- Ty totalny bezmozgowcu---Ciebie to chyba zadna dziewczyna niebedzie chciala.....Ty jestes jakis nienormalny...panna zalozmy jest po 30 i jest wolna...to co palancie? oczekujesz od Niej zeby byla dziewica? czlowieku Ona juz mogla przezyc swoje milosci zycia...żalosny jestes...Nigdy w zyciu bym niechciala poznac takiego ''psychola'' jak Ty...wybacz moze masz te 26 lat a rozumujesz jak 17 -stolatek przemoool--🌻

Gość martynkaaaaaaaaaa
wiadomo, nikt nie chce nadgryzionego jabłka! ale chłopaki, w wieku powyżej 20 lat nie znajdziecie sobie normalnej dziewczyny która jest dziewicą. te nietknięte to albo kujony, albo brzydule...

Gość Beszekecie
Nauczyłabym ciebie rozumu, jesteś niedojrzały, patrzysz powierzchownie na ludzi. Los pokarze ciebie srogo za twój wredny charakter.Sama jestem rozsądna i nie zadaję się z takimi typami jak ty.Nie znoszę chamskich mężczyzn , którzy myślą tylko o jednym. Odpychają mnie.

Gość Przemoool
Masz rację przemol 🌻 Ja nie szukam dziewicy, zresztą mam nadzieję, że może już właśnie znalazłem moją drugą połówkę, dziewicą nie jest, ani nawet tylko z jednym facetem nie spała, ale co mam płakać? Ludzie się akceptuje takimi jakimi są, a wiem, że to bardzo wartościowa dziewczyna i dla mnie niemal ideał i chciałbym z nią być i to się liczy. Dobrze ją znam i wiem, że można jej zaufać

Gość Przemoool
Ten Beszeket jest nienormalny, on nie wie co to uczucia

Gość Tak to prawda
Gdybym powiedziała w realu co o nim myślę, pewnie oberwałabym od niego, czuję,że on jest zły człowiek.

Gość Przemoool
Beszeket nikt Ci nie każe z taką dziewczyną się zadawać, ale nie masz prawo mówić o niej, że jest szmatą. Mógłbyś chociaż to łagodniej nazwać, że np. wg. Ciebie się źle prowadzi i jakaś specjalnie porządną to nie jest. Ja jeszcze niedawno to niemal chory i wściekły byłem, jak sobie pomyślałem, że mógłbym się zakochać w dziewczynie, która uprawiała już seks, ale widzisz zakochałem się w dziewczynie "po przejściach". Życie weryfikuje poglądy

Gość Przemoool
Poza tym nie należy się z niego śmiać, on pisał, że ma grupę inwalidzką, pewnie jest upośledzony umysłowo, dlatego tak pisze

Upośledzony to ty jesteś i to w fazie krytycznej. Ta twoja wybranka migdali się z innymi nowo poznanymi facetami ?

Gość Przemoool
Nie, ale nie masz pewności że np. Twoja matka nie poszła z Twoim ojcem do łóżka na pierwszej czy drugiej randce, nie wiesz ile szczęśliwych par, małżeństw poszło ze sobą szybko do łóżka

Gość Przemoool
23:13 Ellinka znam ludi ktorzy na1 randce ida do lozka i sa ze soba ladnych pare lat Ja bym mimo wszystko się trochę wstydził, jakby moja dziewczyna poszła ze mną szybko do łóżka i nikomu bym tego nie powiedział chyba :P Chyba bym z nią wspólnie ustalił, że w razie czego "wersja oficjalna" będzie nieco "porządniejsza" :P

Gość Beszekecie
Odczep się od Przemmola.

Gość Przemoool
On chyba nie wie co to uczucia

Gość slowik
Myślę, że tak.

Gość Przemoool
Nikt nie jest ideałem, wszystkich trzeba szanować, a może on się kiedyś zakocha w dziewczynie co pójdzie z nim do łóżka na pierwszej randce, albo wcześniej z kimś tak kiedyś poszła i będzie sobie pluł w brodę za to co kiedyś mówił

Gość azsxdcfv
o co wogole chodzi z tym tematem?skoro laska ma CHLOPAKA to czemu ma przed nim majtek nie zdjac?ja pierdole to co ma pas cnoty zalozyc?chyba skoro ludzie sie kochaja to okazuja sobie te uczucia rowniez poprzez pieszczoty(i to bez majtek:) ) gdyby sie puszczala to ok nie ufaj ale skoro ze swiom chlopakiem to w czym problem?

Gość bo nie kazdy cbce miec
dziewczyne, ktora nie jest czysta

Gość bo nie kazdy cbce miec
poza tym to, ze miala chlopaka, to nie znaczy, ze od razu go kochala, nie kazdego z kim sie chodzi sie kocha

no to jak nie chcesz czystej to takiej nie bierz,szukaj dziewicy. jaki w tym problem?:o

Gość Przemoool
Ja już sie chyba Ellinka pogodziłem z tym, że ona ma jakąś przeszłość ze sobą, ale sama przyznasz, że dlatego prawiczka jak ja zaczynanie od takiej dziewczyny to jak rzucenie się na głęboką wodę

Gość Przemoool
Ja chcę być z nią na stałe, ale ona na razie o niczym nie wie, spotykam się z nią i udaję, że nic nas nie łączy, pokazuję, że mi na niej zależy ale nic jeszcze nie wyznałem

Gość Przemoool
Myślę, że jak ktoś ma na prawdę dojrzałą i silną osobowość to przeszłość partnera nie ma dla niego znaczenia

Gość Przemoolu
Masz rację.

Gość Przemoool
Postaram się może popracować nad swoim charakterem i osobowością

Gość Przemoolu
Trzymam za ciebie kciuki. Widzę jak tobie na tym zależy i to jest najważniejsze.

Gość Przemoool
Dziękuję 🌻 No zależy mi na tym :)

Gość Przemoolu
Miło mi to usłyszeć i dziękuję za ślicznego kwiatka.

Gość masz racje przemool
Przemol--mam nadzieje ze uda Ci sie stworzyc ze swoja przyjaciolka trwaly i szczesliwy zwiazek w ktorym bedzie szacunek, wsparcie i wzajemne zaufanie