Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jack6868

Artroskopia

Polecane posty

Gość Jack6868

Witam wszystkich artroskopowiczów:) Ja miałem robioną artroskopię w piątek. Dzisiaj już chodzę bez kul ale kolano się nie wyprostuje i boli przy chodzeniu ale da się wytrzymać:) Sam zabieg mało bolesny. Miałem znieczulenie częściowe czyli zastrzyk w kręgosłup (ból taki jakby Cię komar ugryzł:)) Dzisiaj miałem robioną punkcję (tz ściągana woda i krew z kolana przez nakłucie igłą) mało bolesne ale jak na to patrzyłem to mi się słabo robiło Nie polecam patrzenia:) Niestety mam jeszcze urwane wiązadło krzyżowe przednie i pewnie czeka mnie operacja (plastyka) Miał ktoś z was to już robione????? Prosze o kontakt

Gość babyjane_
hej ja jestem przed artroskopią :P także Twoje infromacje bardzo przydante... a punkcje mialam juz robioną więc rzeczywiscie bol jest ale niewielki...no i patrzenia tez nie polecam :DD a miałeś artroskopie diagnostyczna czy operacyjna? pozdrawiam

ja jestem po jednej artroskopii i przed druga... to nie jest nic strasznego :) na poczatku tez sie balam troche a teraz na luzie do drugiej podchodze :) co do zerwanych wiezadel to mozesz wejsc na strone www.sfd.pl z zakladke zdrowie i tam powinien byc taki temat jak Kolano,artroskopia,lekotka,wiezadla (czy jakos tak) i tam jest pare osob z tym problemem ktore juz mialy rekonstrukcje :) napenwo Ci powiedza co i jak :)

Gość toska........
ja miałam artroskopie 14 kwietnia i juz jest spoko 14 lipca czeka mnie rekonstrukcja wiazadła krzyzowego gdyz miałam zerwane i przy 1 artroskopii musieki mi je wyciac do reszty bo blokowało kolano ! tez mi robili punkcje az 3 razy rozne płyny szły i krew i ropa i płyn stawowy ! zalezy kto robił punkcje jedna była tragiczna lekarz sadysta troche :) ale poszło jakos! martwie sie troche rekonstrukcja bo długo sie po tym leczy i rhabilituje :( no ale trudno jest to konieczne ! jak u was doszło do zerwania tego wiazdała?? bo u mnie banał ..... skoczyłam przez kozła i upadłam w szkole na wf miesiac przed matura :( prawie bym nie mogła jej pisac ale dało rade :)