Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika19

problem ze strona CENTRALWINGS

Polecane posty

Gość kika19

tak mi sie zdaje, ze cos w systemie nawala, bo od maja nie znajduje mi do konca roku zadnych lotow, a jakis tydzien temu wszystko bylo ok :/ Konkretnie szukam lotow z Shannon do katowic i z powrotem - chyba ich nie zawiesili?!?

Gość centralwings ma ostatnio
kłopoty finansowe podobno - zmieniaja terminy lotów, likwidują trasy

Gość kika19
nawet nie mow :( A chce jak najszybciej rezerwowac bilety do domu :( Ryanaira nie cierpie...

Gość centralwings ma ostatnio
ee.. ryanair nie jest zły..przynajmniej ja nie miałam nigdy kłopotów

Gość kika 19
coz, ,mi blizej do domu z Kato, niz z Krakowa Poza tym zdarzylo mi sie czekac w tym ostatnim na lotnisku 15!!!! h, bo samolot Ryana mial jakies problemy :/ Podobno w maju ma juz byc cos wiadomo o zmianach w rozkladzie lotow Centralwings - oby!!

centralwings zbanrutowało i nie będzie więcej lotów. Donikąd. Serio!!! Nie radzę rezerwować, tylko przesiąść się na inne tanie linie. Powodzenia :)

Gość popatrz..
Centralwings zawiesza loty! Lech Bojarski, Poznań2008-03-18, ostatnia aktualizacja 2008-03-18 14:35 Ciężkie chwile dla pasażerów tanich linii Centralwings. Firma, która odnotowała w ubiegłym roku duże straty, odwołuje teraz dziesiątki nierentownych lotów. To niestety nie prima aprilis. Od 1 kwietnia pasażerów czeka sporo niemiłych niespodzianek. Z Poznania będzie można polecieć liniami Centralwings tylko do Rzymu. Połączenia z Paryżem i Edynburgiem zostają zawieszone. Do skutku nie dojdą też zapowiadane na kwiecień nowe trasy do Amsterdamu i Manchesteru. Podobnie jest w całym kraju. Z rozkładu znikają rejsy z portów lotniczych w Warszawie, Gdańsku, Krakowie, Szczecinie, czy Wrocławiu. - Musieliśmy zredukować kwietniowy rozkład lotów - przyznaje Kamil Wnuk, rzecznik Centralwings. - Aktualizujemy właśnie siatkę połączeń. W systemie sprzedaży na naszej stronie internetowej zostaje tylko wersja minimum połączeń, które jesteśmy w stanie zapewnić - dodaje. W ubiegłym roku firma należąca do LOT-u miała 73 mln zł strat. - Na pewno nie zamierzamy się zwijać z rynku. Wraz z naszym właścicielem tworzymy właśnie plan rozwoju spółki. Mamy jednak niedobór samolotów i czekamy na nowe. Pod koniec kwietnia otrzymamy dwa boeingi 737, a pod koniec maja kolejny - mówi Wnuk. Plan rozwoju spółki ma być gotowy i zatwierdzony przez LOT do końca marca, a więc jeszcze przed rozpoczęciem letniego sezonu lotniczego. - Sądzę, że po kiepskim kwietniu w maju i czerwcu będziemy w stanie przywrócić większość połączeń - twierdzi rzecznik Centralwings. Przyznaje jednak, że część nierentownych obecnie połączeń zniknie z rozkładu lotów już na stałe. Źródło: Gazeta Wyborcza

Gość zatroskana
daj spokuj i znajdz coś innego.mój brat wysiedział się 12 godz. na lotnisku w londynie bo ta super firma go olała niepolecam