Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda kitka

co zrobić, żeby rozkochać w sobie faceta do szaleństwa?

Polecane posty

co powinna robić kobieta, żeby facet zakochał sie w niej do szaleństwa? a czego powinna sie wystrzegać? chciałabym, żeby kilku meżczyzn zdradziło pare tajemnic :)

Gość ioiio
pokazać mu wargi odpowiednio wyeksponpowane

Gość kskklasls
myślisz że to wystarczy??? i facet padnie na kolana? przeleci mnie i poleci, też mi ciś :P

książka o zołzach jest do dupy feminizm, feminizm a akcja z praniem mnie rozbawiła prawie umarłam (: kiedys mi sie ona podobała (ksiazka) teraz sadze, ze to jedno wielkie ...

Gość lalalalalaaaaaaaaa
no na pewno jazdy mu nie rób, bo faceci tego nie cierpią

Gość ioiio
niektorym wystarczy .

Gość lalalalalaaaaaaaaa
moze debilom co myśla nie ta czescia ciała co należy to wystarczy hehehehehehe

Gość ioiio
wiekszosci wystarczy. W koncu nie kazdemu sie zdarza zeby podeszla do niego jakas kobieta i zrobila striptease z zaskoczenia .

Gość fdsfsfd
powinna byc dobra, mila, pokazac, ze podoba (nie tylko fizycznie) jej sie dany facet..

Gość to chyba sposób na zostanie
platoniczną psiapsiółką :D, ewe być z raz przeruchaną :D. zupełne przeciwieństwo tych słów ---------------->"powinna byc dobra, mila, pokazac, ze podoba (nie tylko fizycznie) jej sie dany facet.."

Gość niedoświadczona M
na ten temat to trzeba książke jakąś napisać

Uważam, że nikt tobie nie da takiej recepty na szczęśliwośc, chociażby dlatego, że każdy jest inny ... :)

Gość Ju...
Też bym chciała wiedzieć, to bym się pobawiła troszkę w rozkochiwanie i krzywdzenie facetów. Fajna sprawa, można się nieźle pośmiać, a i nie tylko.:D

Faceta (czyt. lwa) pociąga kobieta (czyt. lwica) której nie podobna być niewstydliwą a zarazem pełną życia... Kupuj mu kwiaty mówiąc przy tym iż to dla uciechy bardziej niż dla niego.

Gość ceci
cet nie lubi tego co mu sprawia przykrość. wtedy mówi baba z wozu koniom lżej. a jak ona przytuli to mówi miłość ci wszystko przebaczy.

Gość
Przynosić piwo, obciagać z połykiem i nie wiercić dziury w brzuchu? I jeszcze jakoś znośnie wygladać (przez cały czas, a nie tylko na początku)

Gość jubilat
e tam prezenty. rozklei się. najlepiej obecuj prezenty. kij i marchewka. urodziny świętuje się tylko raz w roku nie wiedzieć czemu.

no dobra, ale jak np. nie moge dogadać sie z facetem - ON NIE CHCE MNIE SŁUCHAĆ, JEGO RACJE NAJWAŻNIEJSZE- co mam zrobić żeby mnie wysłuchał, ZEBY ZWRÓCIŁ UWAGE NA TO CO JA MÓWIE (dodam że nie gderam:) ) ???

Ruda! Głupią tyś to głupiemu milo odpowiadasz.... na co ten topik i po cóż twa mina glupiego pingwina? .... przejrzysz na oczy jak tylko wyleziesz z tyłka apo... spod stola

słuchaj mortifer ja cie nie obrażam!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak coś ci nie pasuje to wynieś sie na inny topik, nikt cie nie zmusza żebyś to czytał i wypisywał swoje bzdury jak wiejski filozof :P

Wiejski? Mniami... Filozof... z wyksztalcenia... cóż dodać?... ująć się tobie nic nie da.

mortifer ja bym tak proponowała żebyś sobie poszedł na forum: Gotowanie, dom, ogród - i tam pisał swoje wywody:) alba śluby i wesela? hmmm....? co ty na to?