Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blokowa

blok przy ulicy...duży dyskomfort?

Polecane posty

Gość blokowa

niedługo przeprowadzam się do nowego mieszkanie. jest ono przy dość dużej ulicy (oddziela od niego chodnik, pas zieleni i spory parking). proszę o opinie osoby mieszkające przy ulicach...czy hałas jest duży? czy wiele jest niedogodności wynikających w tego tytułu? będę wdzięczna za uwagi

ee, po paru miesiącach nie bedziesz slyszala przejezdzającego autobusu, ciezarówki na początku moze cie to draznic ja od dziecinstwa mieszkam w bloku przy ulicy (: nic mi to nie przeszkadza (::

Gość się nie martw
żaden dyskomfort z tego co czytam to dość daleko od ulicy więc nie będzie Ci kurzyło tak mocno. Tylko szczelne okna i po kłopocie:)

Gość przy bardzo ruchliwej ulicy
tez tak mieszkam i powiem Ci ze przyzwyczailam sie po miesiacu do halasu i wlasciwie go nie slysze...troche gorzej jest w lecie ale da sie zyc. zwlaszcza jesli sa tez inne dobre str mieszkanka

Gość mieszkaneczka_blok
ja mieszkam cale zycie;d w boli dzieli mnie chodnik i pas zieleni od drogi proawdzacej do browaru, ktora jezdza tiry, i nie narzkema kwestia przyzywyczajenia, ale od strony ulicy raczej nie nie da sie ogladac telewizora przy otwartym oknie :)

Gość blokowa
ufff to powiem szczerze, że Wasze opinie mnie pocieszyły ;) słyszałam, że częściej trzeba myć okna i że pranie się brudzi jak schnie na balkonie a balkon jest akurat od strony ulicy...nie wiem ile w tym prawdy więc chciałam się poradzić ;)

Gość Betiiii
Twoje mieszkanie jest oddzielone od ulicy chodnikiem, pasem zieleni i sporym parkingiem - toż to całkiem sporo od ulicy. ja mieszkam w bloku ktory jest tuz przy ulicy i okno mojego pokoju wychodzi na ulice. non stop jezdza samochody, ciezarowki tedy i jest to prosty odcinek drogi :o tak mnie to denerwuje, zakupialam sobie nawet stopery do uszu, jak mnie bedzie stac to kupie nowe okno i drzwi balkonowe dźwiękoszczelne, o ile istnieją takie :o

Gość blokowa
hehe telewizor jeśli oglądam to tylko wieczorami ;) wtedy ruch jest raczej mały więc mam nadzieje nie będzie z tym problemu ;) jeden pokój i kuchnia są od strony osiedla więc będzie gdzie się schować przed ulicznym gwarem

Gość blokowa
na pewno istnieją ;) nie no nie jest tak bezpośrednio przy ulicy ale nic bloku nie oddziela od niej (tj. żaden inny budynek) okna są nowe, plastikowe więc dobrze tłumią hałas...problem w tym, że ja lubię wietrzyć :P

Gość Betiiii
a majtki wieszane w oknie po wypraniu sa brudne i wciąz zakurzone

Gość Betiiii
wiec juz ich nawet nie piore

Gość żaden problemm
kwestia przyzwyczajenia :)