Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carte blanche

serio pytanie do doroslych sexujacych panow

Polecane posty

Gość carte blanche

jak to jest, ze facet z ktorym sie sexuje robi to bardzo dlugo i zadko konczy, a jak juz wytrysnie to jego spermy jest na prawde malo. co o tym myslicie? dodam ze ma duzego, nie ma problemow z "wymiekaniem" i szybko wlasciwie jest "gotowy"; dzieki za serio odp a reszcie mowie hwdp

Gość seksujący
...don't know. Może powiem jak to u mnie jest, ale to nie będzie specjalnie pozytywne dla Ciebie. Jak kobieta zayebiście mi się podoba, niesamowicie mnie kręci, coś nawet w stylu zakochania, to potrafię dojść po trzech minutach seksu i baaardzo obficie. Jak kobieta niespecjalnie mi odpowiada, gdy wiem że to po prostu nie jest "to", a seks uprawiam z nią tylko dlatego że znudziło mi się walenie konia - wychodzę na niesamowitego ogiera, który potrafi ciągnąć bez przerwy kilka godzin do tego stopnia, że laska na drugi dzień ledwo chodzi:P Tyle ode mnie...

Gość carte blanche
no a tak serio to nie wiem o co mi chodzilo glupia jestem

Gość paw daddy
Chodzilo Ci chyba o to ze facet po dlugim numerze nie moze skonczyc, ma tez niezbyt obfity wytrysk. Mysle ze gosciu albo sie wczesniej tego samego dnia onanizuje, albo ma sex z inna kobieta i stad ten problem - dlugo nie moze dojsc (po ostrym piciu tez sie to zdarza facetom) i w koncu nie dochodzi, a jesli dochodzi to jest tego niewiele.

Gość carte blanche
to ja pytalam, w srodku to slawni podszywacze; wiem ze "moj" facet nie ma sexu w tyg na 100procent( i to nie dlatego , ze tak mowi!!!), wiec chyba bardziej o to chodzi, ze jednak mu sie az tak bardzo nie podobam, qrcze...

Gość prostata
wyslij go do lekarza na badanie prostaty

Gość wazelina...
odpowiadam serio i nie mam hu-ja w du-pie.

Gość alez wy jebnieci jestescie....

Gość No to ja ci odpowiem
CAŁKIEM SERIO :) Słabo na niego działasz, to sa klasyczne objawy jak laska się facetowi średnio albo słabo podoba. Gdybys była ładniejsza pewnie byłoby inaczej .......chciałaś prawdy to ją masz.

Gość Entombed
Nie zgadzam się, że jesteśmy jebnięci. My jesteśmy pozytywnie pierdolnięci 🖐️

Gość tak pozytywnie pierdolnieci
co racja to racja :-D

Gość serio
u mnie jest tak ze jak wczesniej sobie zwale to potem jak się kocham to mało leci, więc myśle że on sobie wali a potem sie kochacie

Gość serio
chcesz jeszcze coś wiedzieć??

Gość tak chce wiedziec
czy jak dorosly facet 30 -letni zazwyczaj po 5 minutach czasem troszke dluzej ma pierwszy wytrysk ojednak statnio mogl dluzej i wytrysk mial pozniej ale powiedzial ze nie mial w ogole orgazmu jak to mozliwe? to dziwne ? czy dluzej troche mozna po niewielkej ilosci alkoholu??

Gość paw daddy
Mozna, zalezy tylko co to niewielka ilosc. Dla mnie pol litra jest w sam raz na humor, dla innego moze to byc dawka smiertelna.

Gość paw daddy
Carte Blanche no to chyba jednak przedmowcy maja tu racje ze cos slabo mu sie podobasz... sorry. Moze sprobuj sexy bielizne albo jakies przebranko albo cus, takie rzeczy dzialaja na facetow.

Gość carte blanche
co tu powiedziec, zalamalam sie troche , bo facet mi sie na prawde podoba ale tez uwazam , ze cos jest nie tak poniewaz na prawde robimy to dllluuuuggggoooo; pewnie doszlabym do tego wniosku sama tyle , ze zmylila mnie bardzo mala ilosc spermy. dzieki za normalne wypowiedzi

Gość nie ogier
jakie bzdury wy piszecie ,to ze ma mmalo spermy wcale nie oznacza ze przedtem sie onanizowal ,lub mial sex z inna mam wspaniala partnerke ,strasznie mi sie podoba ,sex z nia jest marzeniem ,a mimo wszystko dochodze bardzo pozno ,ja tez nie mam duzo spermy ,alre kazdy organizm jest inny ... gdy mam "laske" ktora nie jest moim idealem ,wtedy szybko dochodze ....to jest jak opbowiazek a nie jak super przyjemnosc .... Mysle ze wcale nie powinnas sie przejmowac .... badz zadowolona ze wasz "numer" nie trwa 5 min ...... wtedy to byl by problem

Gość carte blanche
nie ogier, dzieki!!!!!!!!!na zerio mialam juz coraz czarniejsze mysli

Gość nie ogier
wiesz pisze calkiem serio ,nigdy nie pytaj sie o zdanie innych w tych sprawach .... duzo tu zawistnych i wiekszosc odpowiedzi nie jest powazna ,zycze powodzenia i duzo przyjemnosci