Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .H

Niespodzianka - warto?

Polecane posty

Gość .H
Hmm... mały błąd ; ) Sytuacja rysuje się mniej więcej następująco. Pewna dziewczyna, moja przyjaciółka (nazwijmy ją A, od litery nazwiska) jedzie w wakacje na kolonie do Egiptu. W połowie wyjazdu będzie obchodziła swoje osiemnaste urodzinki. Chciałbym zrobić jej niespodziankę, wpaść z tortem, wyciągnąć z hotelu na jeden dzień, spędzić popołudnie we dwoje pod żaglami.. Wyobraźcie sobie - środek wakacji, rano, godzina 11 - i zamiast zwykłych życzeń przychodzi sms "spójrz za okno" ; ). Nie wiem tylko czy opiekunowie puszczą na jeden dzień dziewczynę (niby 18 lat) i co ona będzie myśleć? Jak się będzie czuła? Prosiłbym Kobiety o rady, opinię.. wszystko jest ważne. Ah, napisałem przyjaciółka - tak, przyjaciółka. Niestety, jednostronna miłość.

Gość be orange
warto, pod warunkiem, że koleżanka ładna i pozwolisz mi wyskoczyć z tortu :classic_cool:

Gość .H
tego "może być jej głupio" właśnie się boję.. znamy się już 10 lat, jesteśmy bliskimi przyjaciółmi... aj, nasza historia jest bardzo pokręcona. Nie chcę tym co planuję zdobywać Jej serca, ale wywołac uśmiech, dać dzień którego nie zapomni..