Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ========Martaaaaa======

Czy kobiecie wypada wyjsc z inicjatywa..?

Polecane posty

Witam:) Przefstawię swoją sytuacje : w koncu udalo mi sie stworzyc szczesliwy i cudowny zwiazek:) Jestesmy razem troche ponad pol roku... Mam wspanialego chlopaka - bardzo czuly i wyrozumialy... Nie wiem czy spal z Kims wczesniej - nie chce Go o to pytac - jesli bedzie chcial to sam mi powie... Poza tym wychodze z zalozenia ze przeszlosc nie ma tak duzego znaczenia, ale to malo istotne w tym temacie:) Przechodzac do rzeczy : jestem dziewica i jest mi z Nim bardzo dobrze wiec wiadomo jakie mysli zaczely chodzic mi po glowie... Problem w tym, ze mimo On jak na razie nie bardzo do tego dązy.... Wszyscy mowia ze to facetom szybko zalezy na wspolzyciu itd a On nigdy tego tematu nie poruszal... Tzn jestesmy ze soba bardzo blisko fizycznie, no ale mogloby byl blizej... I teraz nie wiem czy On nie chce mnie urazic czy co... Oboje jestesmy dorosest wlasciwie kilka lat starszy wiec tym bardziej mnie to zastanawia dlaczego tak jest. A mi jakos dziwnie zaczac ten temat.... Jakies rady bardziej doswiadczonych? :)

Przepraszam za literowki - po calym dniu przed komputerem jestem juz dosc zmeczona...;-) Mam nadzieje, ze wiadomo o co chodzi.

Gość beno
chapnij mu dzide gdzieś w windzie, to sie chłopak rozkręci i bedzie wiedział, że lubisz w te klocki

Gość ja piernicze kurwancko
dlaczego "On"piszesz z dużej litry? czy to Bog? zauroczyłas sie i juz chcesz sie grzmocic? :P

Gość ...---....----
wypijcie kiedys na imprezie wiecej niz trzeba i poprostu go sprowokuj....ze niby lekko wstawiona ale nic na gwalt i nie tak ewidentnie z Twojej inicjatywy , widac chlopak cie ceni i jesli sie sama zaoferujesz to moze byc ze straci do ciebie szacunek....... po fakcie udaj ze to od niego wyszlo i ze tychcialas tylko poigrac.. i ze ty biedna ale powiedz tez cos milego ze sie podobalo itd wtedy facet bedzie jak wczesniej z szacunkiem.....wiem co mowie tez tak mialam z jednym potem byl sex z mojej inicjatywy a pozniej mnie przed kumplami obgadal ze jestem rakieta itd :o 🖐️

Gość Nie chce mi się wymyślać
Pierwsza możliwość: Masz szczęście, ponieważ facet bardzo Cię szanuje, zależy mu na tobie, boi się że mógłby zepsuć to co jest między Wami, jest zbyt nieśmiały i wrażliwy, żeby coś zainicjować itd. Druga możliwość: Masz problem, ponieważ facet jest aseksualny, jest ukrytym gejem, albo ma inny defekt. Ale raczej raczej chodzi o to pierwsze. Jeśli jesteście ze sobą od pół roku, czujesz, że jestescie naprawdę blisko i nadajecie na tych samych falach, spróbuj z nim o tym porozmawiać. To nie takie straszne jak się wydaje i... jeszcze mały truizm na przyszłość - jest to najlepszy sposób rozwiazywania problemów w związku. Co do twojego pytania - gdyby kobiety nie wychodziły z inicjatywą to nieśmiali i wrażliwi faceci (tzw. samce beta) wymarliby nie mogąc przekazać swoich genów.

Gość Twoja_królewna
Może nie chce się śpieszyć, bo im dłużej się czeka tym jest to piękniejszy moment. A może uważa, tak jak Ty- że skoro nie poruszasz tego tematu, to nie myślisz w ogóle o seksie. Albo się po prostu wstydzi swojej męskości i nie chce na razie aż takiej bliskości? Może być mniejsza niż by tego chciał... Różnie jest. Najlepiej poczekaj aż wyjdzie z inicjatywą, albo zapytaj się Go czy kiedykolwiek myślał o zbliżeniu. Dziwię się, że nie pytałaś się o Jego wcześniejsze życie seksualne. Ja bym nie wytrzymała pół roku z kimś nie wiedząc czy jest prawiczkiem, czy miał już jakiś inny bliski kontakt z jakąś dziewczyną... Oo a może nie miał i dlatego się boi tego momentu, bo może się obawiać, że Cię zawiedzie i sobie nie poradzi. Ale odpowiedź zna tylko On, więc jeżeli ciekawi Cię to, to się Go zapytaj :)

Gość Twoja_królewna
Do ja piernicze kurwancko: Pisząc 'On', 'Jego', 'Jej' wyrażamy szacunek, ale możesz o tym nie wiedzieć, bo widząc Twój nick i wypowiedź można się domyśleć, że należysz do osób o niskim IQ.

Gość p25
jestem samcem beta.. :-O 🖐️

Nie chce mi się wymyślać i Twoja_królewna - bardzo dziekuje za Wasze wypowiedzi:) Heh to nie jest tak ze jakos nie wiadomo jak mi sie spieszy... Po prostu chcialabym wiedziec co On o tym mysli itd:) Nie pytalam Go o wczesniejsze zycie seksualne bo nie chcialam byc tak bardzo dociekliwa - uwazam, ze kazdy ma prawo do jakiejs przeszlosci ( w granicach zdrowego rozsadku ) i nie chce Go z niej rozliczac. Poza tym jesli bedzie chcial, sam mi powie - nie chce wyciagac od Niego niczego na sile (On tez nic na ten temat o mnie nie wie jak na razie). Porozmawiac jednak sie troche obawiam. Aseksualny raczej nie jest bo niejednokrotnie bylo widac ze raczej wszystko ok:P Bardzo dziekuje za dojrzale i szczere wypowiedzi!

hej ktos mi nicka przerobil widze... nono ladnie to tak co??? wczoraj sie jeden kutas niedojebany podszywal a teraz prosze nastepna

nie masz w sobie sexapilu i tak odbiera Twój facet... że nie jesteś gotowa do seksu.To bardzo często występuje miedzy dziewica a dojrzałym facectem.Każdy prymitywny facet o mentalności zwierzęcia ,widząc ładna laske chce ja bzyknąć bez względu na to czy jest ona na to gotowa czy nie bo on tego nie wyczuwa W twoim wypadku jak pisałas jest fantastyczny pod względem intelekualnym i ma opory Musisz mu dac do zrozumienia że chcesz seksu z nim

kobiecie wypada wyjsc z inicjatywa,,,,ale nie warto..niech sam zawalczy ..jak dostanie za szybko i zalatwo to nie doceni...

Gość Entuzjastka
Ubierz się seksownie: załóż kusą spódniczkę, czarne rajstopy, bluzkę z dekoltem. Przyda się jakiś alkohol na rozluźnienie i posiądzie cię na bank

Gość znawca tematyki
na bank nie miał jeszcze kobiety na trzonie