Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorin

swędzenie, pieczenie po lactovaginalu?

Polecane posty

Gość lorin

czy któraś odczuwała takie dolegliwości po tych globulkach?

Gość ewqa2
Ja mam uczulenie na to swinstwo, TY napewno tez.

Gość podobno
może się zdarzyć

Tak, ja to mialam. Nikomu nie polecam, sama tez na bank juz nigdy nie uzyje. Mialo byc oslonowo przy jakims antybiotyku czy innym leku, a wyszlo... :o

Gość ja myslalam ze to tylko mnie
hej, kobitki, bo mnie wlasnie tez potwornie zaczelo swedziec i dostalam strasznego uczulenia po tym calym lactovaginalu a jednak chcialabym cos na flore brac. znacie moze cos lepszego i bezpieczniejszego? poza tym slyszalam, ze to nie jest probiotyk, to prawda jest?

Gość gość
Znamy. Lacibios femina, tabletki doustne. 10 sztuk kosztuje od 20-25 zł. Polecam!

Gość szaro za oknem
prawda to, lactovaginal nie jest probiotykiem (nie ma oznaczonych szczepów, a to jest podstawa, żeby preparat był probiotykiem), za to polecony przez pozdor 600 lacibos femina jest, wiec kup sobie lacibios fem i juz,łykasz i z głowki.

dzieki! kupilam juz lacibios femina! dalam niecale 21 zl. i to codziennie sie bierze, si? mozna popic go sokiem grejpfrutowym lub marchwiowym czy np. kefirkiem? czy to moze zaszkodzic? i rozumiem, ze na anty nie wplywa?

Gość fafarafala
Si, łykasz sobie jedna kapsułeczke lacibos femina i już, najlepiej to popijać wodą wg mnie, a jogurciki czy kefirki to później na zakwaszanie organizmu. I nie nie ma to żadnego wpływu na tabsy.

dzieki! bo biore cilest i sie obawialam! a biore lacibios femina razem ze sniadaniem (mam nadzieje, ze to nie ma zlego wplywu). po jakim czasie lykania jest efekt?

Gość fafarafala
Nie widzę dlaczego to miało by wpłynąć na lacibos femina, ja też biorę rano. zależy na jaki efekt czekasz:P Ale po jednym opakowaniu to cudów się nie spodziewaj, żeby odbudować florę i ją wzmocnić porządnie to trzeba łykać te kapsułki regularnie przez dłuższy czas.

Gość KAROLINA 91
KOBITKI POWIEDZCIE MI JEDNĄ RZECZ: MIAŁAM ZAPALENIE POCHWY I BRAŁAM GLOBULKI DOPOCHWOWE METRONIDAZOL I TERAZ LEKARZ ZALECIŁ MI WŁAŚNIE LACTOVAGINAL I NIE WIEM CZY LACTOVAGINAL MOŻE MI ZASZKODZIĆ????