Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika23

Balsam do twarzy

Polecane posty

Gość Dominika23

Czy moge używać balsamu do ciała - Dave - do smarowania twarzy?

Gość Dominika23
????

Gość Asik482
Ja kiedyś posmarowałam bronzjącym dove na twarz i wyskoczyły mi dziwne krostki:/ raczej nie ryzykuj, zreszta po co, kremy z dove a tak samo ten bronzujący są w miarę tanie. Poza tym nie bez powodu na balsamach jest inf. ze nie stosowac na twarz. Pozdrawiam.

Gość Dominika23
ale mi nic sie nie dzieje, nawet chyba lepiej moja buzia wyglada. ktos stosuje balsam do ciała do twarzy? ja nie stosuje brazujacego tylko nawilżajacy. a jest jakis krem brazujacy do twarzy ktory nie zostawia smug? :)

Gość Asik482
Hmm, no ale uzywasz tego balsamu bo nie mozesz dopasowac kremu czy jak?? Wiesz balsam ma zupelnie inne skladniki niz krem, lepiej nie ryzykowac potem na skorze moze to wyjsc. Co do kremu brazującego do twarzy to uzywałam dove, a teraz olay. Z obu jestem bardzo zadowolona, zadnych smug i ladny delikatny efekt:)

Gość Dominika23
mam sucha skóre i nie moge znaleźć nic nawilżającego . może spróbuje tego kremu dove . używam od czasu do czasu chusteczek brazujacych vichy. a czy po tym kremie brazujacym skóra jest cały czas delikatnie brazowa czy po demakijażu sie zmywa?

Gość Asik482
Po demakijazu nie, wiesz troche sie sciera po peelingu ale to normalne. Ja go nie stosuje codzienne tylko na przemian z kremami olay complete. Ale codzienne stosowanie na pewno da wiekszy efekt. Ja mam tez suche policzki i kremy na dzien i na noc olay complete swietnie mi pasuja, ale kazdy ma inaczej. Musisz niestety sama to wyprobowac, jednym odpowiada innym nie.

Gość Dominika23
Dzieki wypróbuje . :-) a teraz lece do pracy. Miłego dnia.

Gość Asik482
:)