Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes-----

jasny puder do cery suchej i wrażliwej

Polecane posty

Gość agnes-----

hej dziewczyny, znacie jakiś fajny puder do twarzy co ważne aby był przeznaczony dla wrażliwej, suchej cery i miał jakiś bardzo jasny odcień i się nie świecił? najlepiej w kompakcie, ewentualnie sypany, i do tego nie najdroższy;] ewentualnie jak drogi a dobry tez piszcie, chociaz wolałabym tańszy;) Bo musze jakiś zakupic, a ten co mam ostatnio mnie uczulił:/ Pozdrawiam:)

Gość agnes-----
albo ewentualnie jak juz ktoś wie z doświadczenia jakich składników w pudrze unikać które uczulają??

Gość agnes-----
ok dzięki:) może ktoś jeszcze mógłby napisać czy się sprawdził ten puder Vollare, bądż jeszcze jakiś inne pomysły, np puder konkretnie do takiego rodzaju cery? Bo to też zawsze jest ryzyko:P miałam jakieś pudry które niekoniecznie uczulały ale były nienajlkepsze a na każdego moga indywidualnie działać a już mam dość wydawania pieniędzy na takie które będą nieodpowiednie...

Gość biedorna
A ja gorąco polecam puder sypki INGLOT transparentny. Jest po prostu BOSKI! Żadnych świecących drobinek, super matuje, ładnie łączy sie z cerą, nie ma problemu z odcieniem, szczególnie dla kogos o jasnej karnacji, puder transparentny jest idealny. I do tego baaaaaaaaardzo wydajny. kosztuje ok 30 zł, ja chyba za 29.90 kupiłam:)

Gość agnes-----
ok dzięki :) jutro jak będe na zakupach to będe któryś z tych brała pod uwage, mam nadz. że się w końcu dobry trafi:) trochę się jednak sypkiego obawiam, no ale może w końcu trzeba spróbowac;P

Gość ten inglot wcale nie super
ten inglot sypany niby ok ale prawie w ogóle nic nie daje ani nie kryje:/ no fakt puder sypki ma być lekki ale ten jest chyba ZA LEEKI jak za ponad 30-40 zł:/ taki puder to powinien kosztować 10 zł góra bo efektu prawie żadnego...

Gość agnes-----
o to może wypróbuje jak znajde, w sumie cena nawet przytstępna w porównaniu do niektórych;)