Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo dobry człowiek

Czy tylko ja to zauważyłem, że dziewczęta coraz mniej o siebie dbają?

Polecane posty

Gość bardzo dobry człowiek

Chodzi o to że coraz więcej dziewczyn wygląda jak spasione świnie, nie myją włosów, nie golą nóg, pach o cipie nie wspominając. Czasem da sie również wyczuć fetor wydobywający się z krocza. Nie wiem o co chodzi:O jakaś moda na bycie oblesną lochą, czy jak...:(

Gość Danu.
ehe też to ostatnio zauważyłem :o

Gość Kaja23 i pół
też to ze smutkiem zauważam, to sie chyba fachowo nazywa \"amerykanizacja życia\":O

Gość bolksikeudbs
ja tam jestem pachnaca, kto chce to sie myje a reszta no coz... widocznie lubia tak

Gość piec z chleba
spotykacie się nie ztymi co trzeba

no amerykanizacja zycia. nie dawno w odwiedzinach byla u mnie siostra (ktora dobre kilka nascie lat zyje w usa) caly czas mowila co ja sie tak stroje. aja na codzien zwyczajnie po domu chodze. u nich to nawet w pizamach do sklepu jada

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
bo nie ma dal kogo sie starac, jak Polascy faceci tacy 'zadbani'

Gość taka jakas see
co za glupoty? nie znam zadnej dziewczyny ktora by sie nie myla i nie dbala o siebie! ni wacham im krocza wiec nie wypowiem sie ale napewno sa zadbane

Gość zarazz
a ja mialam taka w kasie.smierdziala tak z e trzebabylo klase wietrzyc.I te jej tluste smierdzace wlosy blllllllleeeeeeechhhh.Mowili na nia GÓWNO

Gość zarazz
ale wszedzie sie takie smierdziele zdarzaja.To nie znaczy ze wszystkie jestesmy takie!!! Zreszta faceci nie sa lepsi

Nie wiem w jakim srodowisku sie obracasz, a le w moim kobiety sa niezwylke zadbane. Czesto sobie nawet mysle, ze kurcze tyle fajnych i zadbanych dziewczyn znam...a facetow brak!

Gość kolejna prowokacja
znowu podstawówka opanowała forum

Gość taka jakas see
jesli mowa o szkole to napewno sie zdaza bo nie kazdy ma rodzicow przy kasie sa rozne powody ale ja nie mam juz nascie lat moje znajome tez kazda zarabia na siebie i swoje potrzeby nie ma mowy o zaniedbaniu

Gość djhfdh
W podstawówce często jest tak, że w klasie zdarzy sie śmierdziel, może nawet dwóch czy trzech. To jest zaniedbanie ze strony rodziców, bo nie wierzę, ze kogoś nie stać na mydło, szampon i paste do zebów. Ale tu mowa chyba o dorosłych dziewczynach. I ja osobiscie uwazam, ze zawsze było tak, że cześć była zadbana, a część nie. Nie wydaje mi sie, że coś sie zmieniło

Gość ale czy
zadbana tzn wymalowana czy wymyta?

Gość Natrucia
Zadbana to znaczy czysta a nie odpicowana.. bo vo z tego, ze ma tone makijażu na twarzy jak z pod pach śmierdzi, ze ujechac nie idzie :zniesmaczony:

Gość Euzebiusz forumsz
chyba stary masz jakis wewnetrzny pociag do takich bab..skoro dochodzisz do momentu by wiedziec ze ma nieogolone to i tamto...:)..

Bo nie mają dla kogo. I próbują zniżyć się do poziomu swoich partnerów, aby ci nie popadali w kompleksy. Jesteśmy dla was za dobre.

Gość nie myja sie
to pewnie im sie po prostu nie chce i dlatego cuchna